Opskrift: Sukkerfri veganske kokoskugler

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
200 g dadler
120 g mandler
30 g kokos
2 tsk. kakao
Pynt
2 spsk. kokos

Opskrift: Sukkerfri veganske kokoskugler

med dadler, mandler og kakao

30 små Bounty-kugler på 15 minutter

Tilhører:
  • Sund mad
  • Vegansk mad

Ingredienser

  • Pynt

Et par ord om vores opskrift

Del

30 vanvittigt lækre, veganske kokoskugler får du ud af denne portion – og kuglerne er så sunde og nærende, at du næsten kan leve af dem. Smagen er hen ad Bounty, mener mange.

Dadler, mandler og kokos giver dig proteiner, vitaminer og fibre i overflod, og den rå kakao, der sørger for den dejlige chokoladesmag, er blandt de bedste egnede råvarer til at stimulere din hjerneaktivitet (kilde)

Konsistensen er blød og rund, smagen er sød og mildt chokoladeagtig med et tydeligt twist af kokos. Lige som Bounty-barer. Det er sundt slik for hele familien og alle kollegerne – til en festlig lejlighed eller bare som en godbid i utide.

Det bedste ved det hele er næsten, at der kun skal 4 ingredienser i kokoskuglerne. Og de tager kun 15 minutter at lave.

Opbevar kokoskuglerne i en lukket beholder i køleskabet.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Kør dadler, mandler, kokos og 2 tsk. kakao grundigt i foodprocessoren

2
Færdig

Form 30 kugler og rul i kokos

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Bagte rødbeder med fetacreme
forrige
Opskrift: Bagte rødbeder med fetacreme
Opskrift: Laber omelet med rejer
næste
Opskrift: Laber omelet med rejer
Opskrift: Bagte rødbeder med fetacreme
forrige
Opskrift: Bagte rødbeder med fetacreme
Opskrift: Laber omelet med rejer
næste
Opskrift: Laber omelet med rejer

Tilføj Din Kommentar