Ingredienser
-
1 ds. tun
-
1 skalotteløg
-
2 spsk. yoghurt
-
2 spsk. olivenolie
-
1 spsk. citron
-
1 spsk. sennep
-
1 spsk. esdragon, tørret eller frisk
-
0.5 tsk. salt
Et par ord om vores opskrift
Der findes mange skoler inden for tunmousse. Nogen foretrækker den stiv, så den kan serveres i skiver – og så tilsætter man smør eller husblas. Det er vældig lækkert, men ikke så pokkers sundt og ret besværligt.
Kan du leve med, at din tunmousse er en cremet sag, som smager pragtfuldt og både er nem og sund? Så kan du med fordel følge denne opskrift. Det tager ikke mange øjeblikke.
Tunmousse er altid populært at servere til frokost eller som en frisk forret med toast og måske en lille salat med æbler og blegselleri.
Ingredienser
1 ds. tun | |
1 skalotteløg | |
2 spsk. yoghurt | |
2 spsk. olivenolie | |
1 spsk. citron | |
1 spsk. sennep | |
1 spsk. esdragon, tørret eller frisk | |
0.5 tsk. salt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Blend alle ingredienser |
2
Færdig
|
Servér med ristet toastbrød |