Opskrift: Sund tunsalat med skyr
- kapers, rødløg og esdragon

Opskrift: Sund tunsalat med skyr

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Dressing
3 spsk. skyr
2 spsk. rapsolie
1 tsk. æbleeddike
1 tsk. esdragon, tørret eller frisk
0.25 tsk. salt
Peber
Fyld
1 ds. tun
0.5 rødløg, finthakket
2 spsk. kapers

Lav din egen hverdags tunsalat, der er meget sundere end den færdigkøbte

Tilhører:
  • Nem og hurtig mad
  • Slankemad
  • Sund mad

Ingredienser

  • Dressing

  • Fyld

Et par ord om vores opskrift

Del

Tunsalat er mange ting. Det kan være en fed, usund sag fra supermarkedet med oceaner af majonæse og fæle e-stoffer. Det kan være en hjemmelavet, cremet udgave til søndagsfrokosten, der mest minder om en forfinet tunmousse. Og så kan det være en lidt grovere udgave, som du rører sammen til hverdagsbrug: En sund tunsalat.

I stedet for majonæse foreslår vi en kombination af det magre, proteinholdige surmælksprodukt skyr – og et par spiseskefulde god, dansk rapsolie. Med et nip æbleeddike oveni har vi nu en sundere, cremet base for tunsalaten.

Vi tilføjer hakket rødløg og kapers samt esdragon som den hyggelige smagsgiver. Men du kunne lige så godt bruge forårsløg eller skalotteløg, finthakkede gulerødder eller rød peber, blegselleri og alt muligt andet. Kørvel, purløg, paprika, karry – også mulighederne for alternative krydderier er uendelige.

Servér groft, kernefyldt brød til sund tunsalat med skyr.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Rør ingredienserne til dressingen sammen

2
Færdig

Mos tunen ud i dressingen

3
Færdig

Bland rødløg og kapers i tunsalaten

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.000 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Langtidsstegt nakkefilet med spidskål
forrige
Opskrift: Langtidsstegt nakkefilet med spidskål
Opskrift: Myslibarer med chiafrø
næste
Opskrift: Myslibarer med chiafrø
Opskrift: Langtidsstegt nakkefilet med spidskål
forrige
Opskrift: Langtidsstegt nakkefilet med spidskål
Opskrift: Myslibarer med chiafrø
næste
Opskrift: Myslibarer med chiafrø

Tilføj Din Kommentar