Opskrift: 10 lækre tarteletter på 20 minutter
med kylling og 2 slags asparges

0 0
Opskrift: 10 lækre tarteletter på 20 minutter

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
10 tarteletter
Tarteletfyld
2 dl vand
1 tsk. salt
250 g kyllingefilet
1 bdt. asparges
30 g smør
3 spsk. mel
1 dl mælk
1 ds. aspargessnitter
Evt. esdragon eller anden krydderurt

Hurtig og nem opskrift på tarteletfyld

Ingredienser

  • Tarteletfyld

Et par ord om vores opskrift

Del

Tænk, at noget så pragtfuldt kan laves så hurtigt: 10 lækre tarteletter fyldt med den dejligste, bløde kylling, to slags asparges (friske og fra dåse) og en herlig tyk sovs – alt sammen klaret på 20 minutter, hvis du koncentrerer dig.

Hemmeligheden er naturligvis at gøre tingene i den rigtige rækkefølge. Tænd ovnen først og sæt vand over til kyllingen, mens du skærer kyllingefileten ud i små tern. Mens kødet småkoger, renser og udskærer du asparges, som lige skal have de sidste 2 minutter sammen med kyllingeternene. Nu sætter du tarteletterne i ovnen, og så har du 5 minutter til at lave en lynhurtig sovs ud af kogevandet. Bum, færdig.

Vi drysser med esdragon, men det kunne lige så godt være dild, karse, kørvel eller persille.

Værsgo, lynhurtig mormormad til gæster, der sætter pris på smagen af de gode, gamle dage. Hvis I bedst kan lide sovsen MEGET tyk, så rør en ekstra spsk mel i.

Ingredienser

Antal personer:
10 tarteletter
Tarteletfyld
2 dl vand
1 tsk. salt
250 g kyllingefilet
1 bdt. asparges
30 g smør
3 spsk. mel
1 dl mælk
1 ds. aspargessnitter
Evt. esdragon eller anden krydderurt
5 fra 3 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Tænd ovnen på 200 g og stil tarteletterne klar på en bageplade

2
Færdig

Sæt vandet over, skær kyllingefileten ud i små tern og småkog med salt under låg i 10 minutter

3
Færdig

Rens de friske asparges, skær i korte stykker og kog med under låg de sidste 2 minutter

4
Færdig

Hæld kylling og asparges i en sigte og gem kogevandet

5
Færdig

Sæt tarteletterne i ovnen og bag 5 minutter (med mindre der står noget andet på pakken)

6
Færdig

Smelt smørret, rør melet i og begynd nu at piske først kogevandet, så mælken i

7
Færdig

Lad sovsen småboble et par minutter, til den er ret tyk, og hæld så kylling, kogt asparges og de drænede aspargessnitter i - varm lynhurtigt igennem

8
Færdig

Anret de varme tarteletter på et fad, fyld fyldet i og drys med en krydderurt

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Linsesalat med bagt butternut squash
forrige
Opskrift: Linsesalat med bagt butternut squash
Opskrift: Sprøde ovnkartofler “Italiano”
næste
Opskrift: Sprøde ovnkartofler “Italiano”
Opskrift: Linsesalat med bagt butternut squash
forrige
Opskrift: Linsesalat med bagt butternut squash
Opskrift: Sprøde ovnkartofler “Italiano”
næste
Opskrift: Sprøde ovnkartofler “Italiano”

Tilføj Din Kommentar