Opskrift: Veganske ingefærkager
- med sirup og kanel

Opskrift: Veganske ingefærkager

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

275 g mel
100 g sukker
80 g sirup
30 g ingefær, revet
1 dl olie
0.5 dl vand
3 nelliker, stødt
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. kanel
0.5 tsk. salt

Lækre småkager med en pikant krydret smag

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

I de fleste engelsktalende lande kaldes ingefærkager for ginger nuts, i USA dog ginger snaps. Det er en klassisk småkage, som nydes til en kop te eller kaffe på alle tidspunkter af døgnet.

Før i tiden bagte man udelukkende ingefærkager, der indeholdt en solid klat smør. Siden er man heldigvis kommet i tanke om, at god olivenolie sagtens kan erstatte smør i de fleste sammenhænge. Heldigvis, siger vi – for olivenolie er meget, meget sundere end smør.

Krydringen af ingefærkager kan altid diskuteres. Vi foretrækker frisk ingefær, men du kan sagtens bruge 1-2 tsk. tørret ingefær i stedet. Nogle vil måske bruge muskatnød i stedet for nelliker, men vi går efter småkager med en lille smule kant.

I stedet for vand kan du snildt benytte en form for plantemælk (mandelmælk, havremælk, soyamælk) – eller komælk, hvis du er ligeglad med, om dine cookies er veganske.

Det samme gælder med sirup. For ikke-veganere vil honning fungere lige så godt.

Opbevar de afkølede ingefærkager i en lufttæt beholder, hvis du ikke spiser alle 30 på en gang.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Rør alting sammen

2
Færdig

Form 30 kugler ud af grundportionen og rul dem flade på 2 stykker bagepapir

3
Færdig

Bag ingefærkagerne 8-10 minutter midt i en 200 grader varm ovn

4
Færdig

Lad småkagerne køle af uden for ovnen på den varme bageplade

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.100 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Spaghetti med aspargesbroccoli (bimi)
forrige
Opskrift: Spaghetti med aspargesbroccoli (bimi)
Opskrift: French gimlet - forfriskende velkomstdrink
næste
Opskrift: French gimlet – forfriskende velkomstdrink
Opskrift: Spaghetti med aspargesbroccoli (bimi)
forrige
Opskrift: Spaghetti med aspargesbroccoli (bimi)
Opskrift: French gimlet - forfriskende velkomstdrink
næste
Opskrift: French gimlet – forfriskende velkomstdrink