Opskrift: Vegetarisk spaghetti med kødsovs
med Quorn Fars

0 0
Opskrift: Vegetarisk spaghetti med kødsovs

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
500 g spaghetti
Persille eller basilikumblade
Vegetarisk kødsovs
3 spsk. olie
2 løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
2 røde peberfrugter
2 tsk. tørret basilikum
1 tsk. tørret oregano
1.5 tsk. salt
1 ds. flået tomat
1 dl ketchup
0.5 dl vand
300 g Quorn Fars (frossen)

Quorn Fars er en glimrende erstatning for kød i Danmarks uofficielle nationalret

Tilhører:
  • Børnemad
  • Sund mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

  • Vegetarisk kødsovs

Et par ord om vores opskrift

Del

Pasta med kødsovs er en af de retter, der oftest bliver sat på middagsbordet rundt om i det ganske danske land. Både børn og voksne elsker den hyggelige ret, der måske smager en lille smule af Italien og uden tvivl en hel masse af vores tabte barndom.

Dagens opskrift er en vegetarisk kødsovs baseret på den fiberrige, proteinholdige plantefars Quorn. Quorn er blødt og behageligt at tygge i og smager ikke af så forfærdeligt meget – alle kan spise det. Quorn Fars fås i 300 gram-pakker i Coop-kæden.

Quorn Fars anvendes frossen i en sovs, du har lavet på forhånd. Herefter skal de grove stykker plantefars, der ligner store stykker hakket kød, koges med i sovsen i 10 minutter. Det er så let som at klø sig på ryggen.

Vi vælger at lave en tomatsovs baseret på løg og hvidløg, gulerod og rød peber, flået tomat og ketchup, oregano og basilikum. Det bliver altså en sund og smagfuld sovs, som Quorn Farsen skal koges med i.

Hvorfor ketchup? spørger du måske. Fordi Quorn smager så neutralt, at der skal godt med syre og sødme i sovsen for at give den karakter. Du kan bruge et par spiseskefulde eddike og et par teskefulde sukker i stedet.

Invitér gerne både kræsne mænd og børn med ombord. Denne udgave af vegetarisk spaghetti med kødsovs gør ingen fortræd.

Se vores andre opskrifter på kødsovs:

Ingredienser

Antal personer:
500 g spaghetti
Persille eller basilikumblade
Vegetarisk kødsovs
3 spsk. olie
2 løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
2 røde peberfrugter
2 tsk. tørret basilikum
1 tsk. tørret oregano
1.5 tsk. salt
1 ds. flået tomat
1 dl ketchup
0.5 dl vand
300 g Quorn Fars (frossen)
3 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Kog pastaen efter anvisningerne på pakken

2
Færdig

Varm olien op i en halvstor gryde og steg alle de hakkede grøntsager på én gang, til løgene er blanke og gennemsigtige - godt 10 minutter

3
Færdig

Tilsæt alle øvrige ingredienser, rør grundigt sammen og småkog 10 minutter under låg - rør i gryden et par gange undervejs

4
Færdig

Servér pasta med vegetarisk kødsovs rygende varmt

5
Færdig

Drys hakket persille eller basilikumblade over ved servering

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

thai-groen-karry-med-rejer-og-nudler
forrige
Opskrift: Thai grøn karry med rejer og nudler
stegt-andebryst-lo-mein
næste
Opskrift: Stegt andebryst Lo Mein
thai-groen-karry-med-rejer-og-nudler
forrige
Opskrift: Thai grøn karry med rejer og nudler
stegt-andebryst-lo-mein
næste
Opskrift: Stegt andebryst Lo Mein

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here