Opskrift: Carpaccio af kammuslinger

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
12 kammuslinger
2 spsk. citronsaft
0.5 tsk. salt
Purløgsolie
1 bdt. purløg
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg
2 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
Peber
Pynt
1 æble
1 skalotteløg
20 hasselnødder

Opskrift: Carpaccio af kammuslinger

med purløgsolie, æble og nødder

Silkeblød, blid og nem forret til enhver festlig lejlighed

Ingredienser

  • Purløgsolie

  • Pynt

Et par ord om vores opskrift

Del

Vi kunne godt kalde denne forret: Hommage à Adam Price, idet det er den flittige madkunstner og manuskriptforfatter, som har det meste af æren. Det er unge Price, der har udviklet den smagfulde sammensætning af de labre råvarer – og Prices egen opskrift er bestemt værd at benytte.

Vi har blot forenklet opskriften betydeligt og skåret halve timer af arbejdstiden. Vi kan garantere for, at det stadig er en forret, du trygt kan servere for dine forvænte gæster. De silkebløde, råmarinerede kammuslinger, den blide purløgsolie og det hyggelige knas af æbler og nødder er en nærmest genial kombination.

Hvis du vil servere brød til, kan du hurtigt bage nogle dejlige kuvertbrød. Dine gæster vil sikkert også sætte pris på et godt glas vin: Prøv med et glas kølig Gewürtztraminer eller Pinot Gris.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Start med at skære kammuslingerne i tynde, tynde skiver og bland med citron og salt

2
Færdig

Blend alle ingredienserne til purløgsolie

3
Færdig

Skær æble og skalotteløg i små, fine stykker og hak nødderne groft

4
Færdig

Kassér saften fra kammuslingerne og bland de tynde, blege skiver med purløgsolien

5
Færdig

Anret kammuslingerne på tallerkener og drys med æble, løg og nødder

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 500 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Cremet svampesuppe
forrige
Opskrift: Cremet svampesuppe
Opskrift: Flødestuvede kartofler (i gryde)
næste
Opskrift: Flødestuvede kartofler (i gryde)
Opskrift: Cremet svampesuppe
forrige
Opskrift: Cremet svampesuppe
Opskrift: Flødestuvede kartofler (i gryde)
næste
Opskrift: Flødestuvede kartofler (i gryde)

Tilføj Din Kommentar