Opskrift: Byens bedste drømmekage
med kardemomme og halvanden gang fyld

Opskrift: Byens bedste drømmekage

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Kage
50 g smør
2 dl sødmælk
4 æg
300 g sukker
240 g øko hvedemel
2 tsk. vaniljesukker
3 tsk. bagepulver
Fyld
15 kardemommekapsler, de knuste korn
225 g kokosmel
340 g brun farin
150 g smør
0.75 dl sødmælk

Undskyld, men er en perfekt drømmekage ikke bare verdens lækreste kage?

Ingredienser

  • Kage

  • Fyld

Et par ord om vores opskrift

Del

“Drømmekage fra Brovst” hedder den oprindeligt, denne helt fantastiske kage, som kan bringe smilet (og lækkersulten) frem hos selv den sureste tante i familien.

Drømmekage er i virkeligheden ægte mormormad. Det er noget, alle danskere elsker – det er nærmest en del af vores DNA. Som flæskesteg, brun sovs, agurkesalat

En vellykket drømmekage skal have en fuldkommen luftig krumme og en masse snasket kokosfyld ovenpå. Vores twist på den gode, gamle opskrift er at tilføje det hyggelige bagekrydderi kardemomme til fyldet – og ikke mindst at bruge halvanden gange fyld! En drømmekage kan ikke blive for snasket.

Uden falsk beskedenhed vil vi påstå, at dette er opskriften på byens bedste, om ikke verdens bedste drømmekage.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Kage

Smelt smørret i mælken og lad køle lidt af

2
Færdig

Pisk æg og sukker skummende luftigt over et vandbad

3
Færdig

Hæld de tørre ingredienser i gennem en sigte, mens du rører

4
Færdig

Pisk den let lune smør/mælkeblanding i dejen

5
Færdig

Fyld dejen i en bradepande (25 x 30 cm) foret med bagepapir

6
Færdig

Bag 20 minutter i en 200 grader varm ovn - tag kagen ud og skru op til 225

7
Færdig

Fyld

Rør alle ingredienser til fyld sammen i en gryde og kog det hurtigt til en tyk grød

8
Færdig

Hæld fyldet ud over hele kagen og bag nu 5 minutter ved høj varme

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.200 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Tzatziki på 10 minutter
forrige
Opskrift: Tzatziki på 10 minutter
Opskriften på de ultimative sushiris
næste
Opskrift: De ultimative sushiris
Opskrift: Tzatziki på 10 minutter
forrige
Opskrift: Tzatziki på 10 minutter
Opskriften på de ultimative sushiris
næste
Opskrift: De ultimative sushiris

Tilføj Din Kommentar