Ingredienser
-
200 g fetaost
-
4 spsk. græsk yoghurt
-
2 spsk. olivenolie
-
1 spsk. citronsaft
-
1 fed hvidløg, knust
-
Peber
-
Oregano (frisk eller tørret)
Et par ord om vores opskrift
Vi elsker smagen af Grækenland. Den giver minder om dejlige, dvaske solskinsdage i afslappede omgivelser med udsigt over det absurd blå hav. Græsk salat, tzatziki, moussaka, souvlaki – bare kom med det hele!
Fetadip – hvor en blok fetaost røres op med græsk yoghurt og hvidløg – rammer smagen af Grækenland utrolig præcist. Cremet, salt, syrligt. Lige til at blive afhængig af, når man dypper sine chips, knækbrød og grøntsagsstave i den. Kan du skaffe en ouzo at servere til, så er successen med garanti hjemme.
Oregano er et krydderi, der er en umistelig del af det græske køkken. Hvis du har adgang til de friske, grønne blade, er det selvfølgelig genialt. Ellers drys med tørret oregano; det er næsten lige så godt.
5 minutter. Længere tid tager det ikke at lave denne labre, nemme dip. Hvad venter du på?
Ingredienser
200 g fetaost | |
4 spsk. græsk yoghurt | |
2 spsk. olivenolie | |
1 spsk. citronsaft | |
1 fed hvidløg, knust | |
Peber | |
Oregano (frisk eller tørret) |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Mos alle ingredienser (minus oregano) sammen med en gaffel |
2
Færdig
|
Drys med oregano og servér afkølet |