Ingredienser
-
6 æg
-
75 g røget ørred
-
100 g cremefraiche 38%
-
0.5 bdt. dild, finthakket
-
0.5 tsk. salt
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
Røget ørred fås til absolut fornuftige priser i supermarkedet. Det er en delikatesse, som smager forrygende sammen med hårdkogte æg og cremefraiche. Majonæse bliver lidt for fedt, da ørred i sig selv er en halvfed fisk.
Fyldte hårdkogte æg med røget ørred-creme er en utroligt nem, hurtig og lækker frokostret. Et fad med de skønne æg ligner og smager som en halv million. Æggene kan nydes både med og uden rugbrød.
Servér de fyldte æg til frokost i weekenderne eller i påsken eller julen. Eller som et nyt indslag på tapasbordet.
Ingredienser
6 æg | |
75 g røget ørred | |
100 g cremefraiche 38% | |
0.5 bdt. dild, finthakket | |
0.5 tsk. salt | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Læg æggene i koldt vand og giv dem 6-7 minutter, når de kommer i kog |
2
Færdig
|
Pil og halvér æggene og tag blommerne ud |
3
Færdig
|
Mos æggeblommer og de øvrige ingredienser hurtigt med en stavblender |
4
Færdig
|
Fyld ørredcremen i de halverede æggehvider |
2 Comments Skjul kommentarer
Kan ørredcremen laves dagen i forvejen, og kommes i æggene på dagen, og pyntes af.
Kære Helle
Lav endelig ørredcremen dagen i forvejen. Det bliver den kun bedre af. Men husk at dække den godt til i køleskabet – og tag den ud god tid i forvejen, så den opnår stuetemperatur, når den skal spises.
Appetitlige hilsener fra Spicy Twist