Opskrift: Saftige fyldte peberfrugter
med oksekød, hvidløg og rosmarin

0 0
Opskrift: Saftige fyldte peberfrugter

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Frikadellefars
500 g hakket oksekød
2 mellemstore løg, revet
2 fed hvidløg, knust
2 æg
2 spsk. yoghurt
3 spsk. havregryn
2 spsk. rosmarin, hakket
1.5 tsk. salt
15 peberkorn, knust
4 peberfrugter
100 g revet smelteost

Farserede peberfrugter er en festlig måde at spise frikadeller på

Tilhører:
  • Børnemad
  • Nem og hurtig mad

Ingredienser

  • Frikadellefars

Et par ord om vores opskrift

Del

Frikadeller er vel noget nær vores nationalret her til lands, og nettet og ugebladene bugner af forslag til, hvordan vi kan variere vores elskede kødboller.

En oplagt variation er at fylde frikadellefarsen i peberfrugter og bage dem i ovnen. Det er utroligt let, og du behøver ikke være til stede undervejs – retten passer sig selv. Du kan i øvrigt også fylde frikadellefars i udhulede squash – de skal bare have 10 minutter længere i ovnen.

I denne opskrift foreslår vi fyldt peberfrugt med hakket oksekød i frikadellefarsen. Men du kan også bruge hakket svinekød eller hakket kalv/flæsk. Resultatet bliver stort set det samme.

Vi foreslår også at bruge rosmarin – frisk eller tørret – men hvis du foretrækker timian, basilikum eller oregano, vil dine farserede peberfrugter blive lige så lækre.

Som tilbehør til fyldte peberfrugter kan du servere en skål græsk salat og et fadfuld ovnfritter.

Ingredienser

Antal personer:
Frikadellefars
500 g hakket oksekød
2 mellemstore løg, revet
2 fed hvidløg, knust
2 æg
2 spsk. yoghurt
3 spsk. havregryn
2 spsk. rosmarin, hakket
1.5 tsk. salt
15 peberkorn, knust
4 peberfrugter
100 g revet smelteost
3 fra 11 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Start med at røre frikadellefarsen

2
Færdig

Halvér peberfrugterne og fjern indmaden

3
Færdig

Fyld farsen i de halve peberfrugter og drys ost over

4
Færdig

Anbring peberfrugterne i et smurt fad

5
Færdig

Bag 20 minutter nederst i en 200 grader varm ovn

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Boeuf bourguignon fuld af kraft
forrige
Opskrift: Boeuf bourguignon fuld af kraft
Opskrift: Verdens nemmeste syltede rødløg
næste
Opskrift: Verdens nemmeste syltede rødløg
Opskrift: Boeuf bourguignon fuld af kraft
forrige
Opskrift: Boeuf bourguignon fuld af kraft
Opskrift: Verdens nemmeste syltede rødløg
næste
Opskrift: Verdens nemmeste syltede rødløg

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here