Opskrift: Hvid sangria med cava
- appelsin, frugt og brandy

Opskrift: Hvid sangria med cava

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 fl cava eller andre bobler
2 dl friskpresset appelsinsaft
1 dl brandy eller cognac
1 citron, saften
4 spsk. sukker
Appelsinstykker
Frugtstykker
Is, masser

Utroligt lækkert og læskende “saftevand” for voksne livsnydere

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Hvid sangria med cava smager så pragtfuldt og så uskyldigt, at man må knibe sig i armen. Det er som en slags saftevand for voksne med et frækt glimt i øjet.

På en varm sommerdag og/eller som velkomstdrink til en sommerfest eller som punchbowle til studenterfesten er hvid sangria oplagt at servere. Oven i købet tager drinken kun 10 minutter at blande.

De vigtigste ingredienser i en hvid sangria er en flaske hvidvin eller cava (spansk champagne), appelsiner og brandy (eller cognac). I Spanien sælges disse tre ting for ingen penge – det er derfor, sangria er så populært blandt de livsglade spaniolere og ikke mindst landets millioner af turister.

Se også vores opskrift på original spansk sangria med rødvin.

For at opnå den rette frugtige (og totalt uskyldige) smag er det en god idé at tilsætte citronsaft, sukker og masser af frugt.

Brug sæsonens frugter. Spicy Twist lavede vores hvide sangria med cava i den hyggelige by Agaete på Gran Canaria, og her var der en overflod af modne appelsiner, nektariner og abrikoser. I Danmark kan det være lettere at finde gode æbler, pærer, honningmelon og diverse bær – al slags frugt duer!

Og bare vent, til kanden med sangria er tømt. Så ligger frugtstykkerne tilbage, og de smager ganske enkelt afsindigt godt. Servér gerne en kugle vaniljeis til.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Rør al væske og sukker godt sammen i en kande

2
Færdig

Hæld appelsin- og frugtstykker samt is i

3
Færdig

Skål

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.000 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Grønkålssalat med avocadodressing
forrige
Opskrift: Grønkålssalat med avocadodressing
Opskrift: Sprængt kylling og kartoffelsalat
næste
Opskrift: Sprængt kylling og kartoffelsalat
Opskrift: Grønkålssalat med avocadodressing
forrige
Opskrift: Grønkålssalat med avocadodressing
Opskrift: Sprængt kylling og kartoffelsalat
næste
Opskrift: Sprængt kylling og kartoffelsalat