Ingredienser
-
200 g varmrøget laks
-
1 skalotteløg, hakket
-
4 stængler dild, hakket
-
5 spsk. cremefraiche 38%
-
1 spsk. citronsaft
-
0.5 spsk. citronskal, hakket
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
Varmrøget laks er måske ikke gourmet-fin som dens koldrøgede storesøster, men for pokker, hvor kan sådan en klods trevlet, røgsmagende fisk dog få dine smagsløg til at juble overgivende.
Laks er som bekendt fuld af nyttige omega 3-fedtsyrer, og hvis vi så tilføjer løg, citron og dild, har vi næsten opskriften på evigt liv.
Denne laksemousse er rørt sammen på under 10 minutter. Så kan du bruge resten af tiden på at trække hvidvinen op og nette håret. Om du vil servere den lille frækkert til frokost eller forret – og med ristet brød, flutes eller kiks – lader vi helt op til dig.
Ingredienser
200 g varmrøget laks | |
1 skalotteløg, hakket | |
4 stængler dild, hakket | |
5 spsk. cremefraiche 38% | |
1 spsk. citronsaft | |
0.5 spsk. citronskal, hakket | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Blend alle ingredienser groft |
2
Færdig
|
Servér evt. formet som æg |