Opskrift: Slagterens luksus skinkesalat
med masser af skinke og hjemmerørt mayo

0 0
Opskrift: Slagterens luksus skinkesalat

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
500 g kogt skinke
2 rødløg
1 bdt. purløg
2 spsk. græsk yoghurt
Peber
Mayo
1 æg
2 dl olie
1 tsk. god eddike
1 tsk. dijonsennep
0.5 tsk. salt

Danmarks bedste skinkesalat? Døm selv...

Ingredienser

  • Mayo

Et par ord om vores opskrift

Del

Der findes to skoler inden for skinkesalat: Den finthakkede skinkesalat, hvor kødet køres gennem en kødhakker – og den grove skinkesalat med hele skinkestykker.

Af gode grunde er den grove udgave den mest luksuriøse, for her kan man ikke snyde med kødkvaliteten. I en finthakket skinkesalat sniger sig ofte ureelle kødstykker med (for nu at sige det pænt).

Til hjemmelavet skinkesalat synes vi, du skal købe en røget skinke og koge den selv. Hvis skinken vejer 500-1000 gram, skal den koge 45-60 minutter i rigeligt vand med 5 laurbærblade. Lad skinken trække i vandet bagefter.

Vi synes også, du skal lave majonæsen selv. Har du en stavblender, tager det højst 5 minutter – og det lykkes hver gang! Du slår et helt æg (inklusive hvide) ud nederst i en røreskål, herpå hælder du 2 dl olie, lidt eddike, sennep og salt. Så stikker du den snurrende stavblender ned. Og bom, så er der mayo! Den smager FANTASTISK.

Denne opskrift ligger ikke langt fra slagterens luksus skinkesalat. Til gengæld er den 100 gange bedre end supermarkedets. Døm selv.

Ingredienser

Antal personer:
500 g kogt skinke
2 rødløg
1 bdt. purløg
2 spsk. græsk yoghurt
Peber
Mayo
1 æg
2 dl olie
1 tsk. god eddike
1 tsk. dijonsennep
0.5 tsk. salt
3 fra 14 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Skær skinke og løg i små tern

2
Færdig

Klip purløget fint

3
Færdig

Mayo

Hæld æg først og dernæst olie, eddike, sennep og salt i en røreskål

4
Færdig

Stik stavblenderen i røreskålen og blend, indtil konsistensen er perfekt

5
Færdig

Rør mayo, yoghurt og friskkværnet peber sammen

6
Færdig

Rør skinke, løg og purløg i

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Sandwich med laks og peberrod
forrige
Opskrift: Sandwich med laks og peberrod
Opskrift: Letkrydret lammekølle på grill
næste
Opskrift: Letkrydret lammekølle på grill
Opskrift: Sandwich med laks og peberrod
forrige
Opskrift: Sandwich med laks og peberrod
Opskrift: Letkrydret lammekølle på grill
næste
Opskrift: Letkrydret lammekølle på grill

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here