Opskrift: Lynhurtig sashimi af tun
med soya og wasabi

Opskrift: Lynhurtig sashimi af tun

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
200 g tun i sushikvalitet
0.5 glaskål
Soya
Wasabi

10 minutter: Sashimi er en hurtig, ren og enkel forret eller tapas

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Sashimi er i sin mest simple form rå fisk eller råt kød, som – lige som sushi – dyppes i en blanding af soya og den stærke, japanske peberrod, wasabi.

Retten kan udvides med diverse rå grøntsager, en citrus- og soyabaseret ponzu-sovs, ristet sesam og syltet ingefær.

Men hvorfor ikke lade de gode basisråvarer tale for sig selv? Den rå tun, den salte soya, den tårefremkaldende wasabi… Vi tilføjer lidt frisk sprødhed i form af revet glaskål. That’s it. Det tager max. 10 minutter at sætte på bordet.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Skær tunen ud i tynde skiver og anret dekorativt på tallerkner

2
Færdig

Læg en lille håndfuld groftrevet glaskål ved siden af eller under tunen

3
Færdig

Giv hver gæst 3-4 spiseskefulde soya (fx i et æggebæger) og en lille klat wasabi, som hver især selv blander ved bordet og dypper fisken i

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 900 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Vaniljeis med nøddekrokant
forrige
Opskrift: Luftig hjemmelavet flødeis
Opskrift: Quiche Lorraine - tærternes tærte
næste
Opskrift: Quiche Lorraine – tærternes tærte
Opskrift: Vaniljeis med nøddekrokant
forrige
Opskrift: Luftig hjemmelavet flødeis
Opskrift: Quiche Lorraine - tærternes tærte
næste
Opskrift: Quiche Lorraine – tærternes tærte

Tilføj Din Kommentar