Opskrift: Luftig hjemmelavet flødeis
med æggehvider og yoghurt

0 0
Opskrift: Luftig hjemmelavet flødeis

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
10 økoæg
200 g rørsukker
0.5 l piskefløde
0.5 l yoghurt

Nem grundopskrift, der giver dig en både luftig og cremet is

Tilhører:
  • Børnemad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Hvem elsker ikke en god, hjemmelavet is? Spørgsmålet er nu, om det skal være den gammeldags flødeis eller den lidt lettere yoghurtis?

Med denne opskrift behøver du ikke vælge. Der er lige dele fløde og yoghurt i, og resultatet bliver præcis, som man kunne forvente: En cremet, men også let og luftig is. Den smager, som rigtig is skal, men er hverken fed eller kvalm.

Dette er en grundopskrift uden særskilt smag. Brug den som udgangspunkt for at lave din yndlingsis, fx:

Ingredienser

Antal personer:
10 økoæg
200 g rørsukker
0.5 l piskefløde
0.5 l yoghurt

Sådan gør du

1
Færdig

Pisk æggeblommer luftige med sukker

2
Færdig

Pisk æggehvider og fløde stive hver for sig

3
Færdig

Bland de tre ting med yoghurten og frys ned

4
Færdig

Uden ismaskine skal du røre et par gange i isen under nedfrysning

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.500 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Nemt hjemmebagt rugbrød
forrige
Opskrift: Nemt hjemmebagt rugbrød
Opskrift: Lynhurtig sashimi af tun
næste
Opskrift: Lynhurtig sashimi af tun
Opskrift: Nemt hjemmebagt rugbrød
forrige
Opskrift: Nemt hjemmebagt rugbrød
Opskrift: Lynhurtig sashimi af tun
næste
Opskrift: Lynhurtig sashimi af tun

Tilføj Din Kommentar