Ingredienser
-
6 æg
-
1 bdt. forårsløg
-
1 tsk. salt
-
0.5 tsk. chiliflager
-
3 spsk. olie
-
0.5 bdt. bredbladet persille
-
10 kæmperejer
Et par ord om vores opskrift
En hurtigt sammenpisket omelet med rejer og et drys grønt er en både nem, sund og kolossalt lækker frokostret – eller et lettere aftensmåltid.
Servér gerne et stykke groft rugbrød til omeletten for lige at få de gode fibre med, som giver dig mæthedsfornemmelsen.
Som du kan se på billedet, har vi brugt kæmperejer. De blev lagt rå oven på æggemassen, som herefter stod og hyggede sig små 10 minutter på en pande under låg. Men du kan også sagtens bruge almindelige optøede rejer. Eller stegt bacon eller kogt kylling for den sags skyld.
Også med det grønne islæt er der utallige variationsmuligheder. Vi putter forårsløg og persille i omeletten – men det kunne lige så godt være rødløg, tomater, asparges, blegselleri – og dild, purløg, basilikum eller koriander.
Ingredienser
6 æg | |
1 bdt. forårsløg | |
1 tsk. salt | |
0.5 tsk. chiliflager | |
3 spsk. olie | |
0.5 bdt. bredbladet persille | |
10 kæmperejer |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Pisk æg, løg og krydderier sammen |
2
Færdig
|
Varm olien op på en pande (middelvarme) og hæld æggemassen over |
3
Færdig
|
Drys med grofthakket persille og anbring rejerne øverst |
4
Færdig
|
Læg låg på panden og lad omeletten størkne 8-10 minutter |