Ingredienser
-
1 agurk
-
0.25 dl lagereddike
-
3 tsk. sukker
-
1 tsk. salt
-
1 frysepose
Et par ord om vores opskrift
Er det overhovedet nødvendigt med en ny opskrift på hjemmelavet agurkesalat? Er det ikke bare noget med agurk, eddike, salt og sukker?
Tja, hvis noget kan gøres nemmere, så er der vel altid grund til at råbe hurra. Og det kan den gammeldags agurkesalat altså. 2 minutters arbejde, så er du dybest set færdig.
Derfor kan du fra i dag stoppe med at købe din agurkesalat. Denne hjemmelavede version er bedre, billigere, friskere, sundere – og altså mindst lige så nem, som det er at slæbe et tungt glas agurk hjem fra supermarkedet.
Agurkesalat passer til alt. Frikadeller, hakkebøffer, burgere, flæskestegssandwich – og hvorfor ikke til en omgang forloren hare…?
Ingredienser
1 agurk | |
0.25 dl lagereddike | |
3 tsk. sukker | |
1 tsk. salt | |
1 frysepose |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Riv agurken på slidsen af dit rivejern eller skær i tynde skiver |
2
Færdig
|
Læg skiverne i fryseposen og fyld eddike, sukker og salt ved |
3
Færdig
|
Ryst posen grundigt og vent 30 minutter |
4
Færdig
|
Hæld vandet fra og servér - Var det ikke nemt? |