Ingredienser
-
4 økoæg
-
2 dl piskefløde
-
80 g rørsukker
-
0.5 citron, saften
-
1 stor mango (eller 2 små)
-
20 g frisk ingefær
Et par ord om vores opskrift
Hvem elsker ikke smagen af en moden mangofrugt? Det gule, saftspændte kød råber nærmest på at blive slugt i store, grådige mundfulde.
I en let flødeis bliver mango om muligt endnu mere raffineret i smagen. Især hvis den sarte mangosmag kombineres med en anelse ingefær og citron.
Hvad spiser man til en portion mangois? Tja, vi ville foreslå, at du skærer endnu en mango i små stykker og serverer til. Hvis du er et godt menneske, forkæler du dine gæster yderligere ved at rive proppen af en flaske Auslese.
Prøv også: Chokoladeis med orange, Lakridsis med stjerneanis, Citronis med citrongræs, Hyldeblomstis med ingefær.
Ingredienser
4 økoæg | |
2 dl piskefløde | |
80 g rørsukker | |
0.5 citron, saften | |
1 stor mango (eller 2 små) | |
20 g frisk ingefær |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Pisk æggehvider og fløde stive hver for sig |
2
Færdig
|
Pisk æggeblommer med sukker og citronsaft |
3
Færdig
|
Blend den skrællede mango og frisk ingefær til en grød |
4
Færdig
|
Rør alle ingredienser forsigtigt sammen |
5
Færdig
|
Uden ismaskine skal du røre et par gange i isen under nedfrysning |