Opskrift: Nem chiagrød med kokosmælk
- mango og ristede kokosflager

0 0
Opskrift: Nem chiagrød med kokosmælk

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 dl chiafrø
1 dl nødder, hakkede
1 dåse kokosmælk
1 citron, den revne skal
1 spsk. honning
1 tsk. vaniljepulver
Topping
1 mango, blendet
Kokosflager, ristet

Perfekt og superlækker chiagrød på 5 minutter

Tilhører:
  • Sund mad
  • Vegansk mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

  • Topping

Et par ord om vores opskrift

Del

Der er mange gode grunde til at spise sig en portion chiagrød så tit som muligt. Vigtigst er måske, at chiagrød smager afsindigt godt, mætter dejligt og er utroligt let at lave. Du pisker bare nogle chiafrø sammen med en væske efter eget valg, stiller på køl, og næste morgen står den lækreste kolde grød klar til at servere.

Hvis sundhed betyder noget for dig, så er grød eller brød med chiafrø noget af det bedste, du kan spise. Chiafrø regnes som en superfood, fordi de er sprængfyldt af gode kostfibre, immunforsvarsbeskyttende antioxidanter, store mængder protein, kalk, B-vitaminer samt flere af de livsvigtige omega-3-fedtsyrer pr. gram end laks. *)

Se også vores opskrift på rugbrød med chiafrø.

Det sjove ved chiafrø er, at de åbner sig efter et stykke tid, når de har ligget i væske. Så bliver de helt bløde og forvandler væsken til en tyk, geléagtig grød.

Denne opskrift er på en nem chiagrød med kokosmælk og hakkede nødder. Dét er cremet, knasende og lækkert, men kræver naturligvis også lidt ekstra smag. Vi foreslår vaniljepulver (uden sukker), revet citronskal og en smule honning. Du kunne også bruge kanel, kardemomme, palmesukker mv.

Når grøden er færdig næste morgen, blender du en mangofrugt og rister nogle kokosflager til at pynte med. Det ser flot ud og smager som en solskinsmorgen på en tropisk palmeø.

Se også vores andre skønne opskrifter på chiagrød:

*) kilder:
https://www.medicalnewstoday.com/articles/291334.php
https://www.medicalnewstoday.com/articles/303079.php

Ingredienser

Antal personer:
1 dl chiafrø
1 dl nødder, hakkede
1 dåse kokosmælk
1 citron, den revne skal
1 spsk. honning
1 tsk. vaniljepulver
Topping
1 mango, blendet
Kokosflager, ristet
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Pisk alle ingredienser grundigt sammen i en skål

2
Færdig

Fordel blandingen i portionsskåle eller glas

3
Færdig

Stil i køleskab mindst 7 timer, gerne natten over

4
Færdig

Ved servering, pynt med mangopuré og ristet kokos

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Gremolata - italiensk krydderblanding
forrige
Opskrift: Gremolata – italiensk krydderblanding
Opskrift: Hjemmelavet juice af jordskokker og æbler
næste
Opskrift: Hjemmelavet juice af jordskokker og æbler
Opskrift: Gremolata - italiensk krydderblanding
forrige
Opskrift: Gremolata – italiensk krydderblanding
Opskrift: Hjemmelavet juice af jordskokker og æbler
næste
Opskrift: Hjemmelavet juice af jordskokker og æbler

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here