Ingredienser
-
125 g varmrøget ørred
-
3 spsk. piskefløde
-
2 spsk. olivenolie
-
1 spsk. æbleeddike
-
1 spsk. havregryn
Et par ord om vores opskrift
Denne cremede ørredmousse minder ganske meget om det meget populære pålæg, sildepostej. Kvaliteten er bare meget bedre.
Det svenske firma Biggan bruger røget sild (böckling, som de kalder det) og margarine i deres postej. Det lyder måske ikke så delikat, men smager vidunderligt.
Herhjemme sælger Netto billige fileter af varmrøget ørred. Hvad er mere nærliggende end at lave en opskrift, hvori disse velsmagende og sunde fisk indgår? Men du kan naturligvis også bruge røget sild i en snæver vending.
Cremet ørredmousse vil være et stensikkert hit både til frokost og som forret. Servér med ristet brød eller som topping i hårdkogte æg.
Ingredienser
125 g varmrøget ørred | |
3 spsk. piskefløde | |
2 spsk. olivenolie | |
1 spsk. æbleeddike | |
1 spsk. havregryn |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Blend alle ingredienser, til du har en ensartet creme |
2
Færdig
|
Pynt evt. med dild |