Ingredienser
-
20 rosenkål, rensede
-
20 stilke mynte, kun bladene
-
1 æble, i grove stykker
-
1 gulerødder, i grove stykker
-
1 citron, saft og skal
-
1 spsk. rørsukker
Et par ord om vores opskrift
Mange mennesker har stegt lever som deres hade-ret nr. 1. Kogt rosenkål kommer lige i hælene på en klar 2. plads.
Leveren skal vi ikke gøre os kloge på, men denne opskrift på en frisk RÅ rosenkålsalat er vi ret sikre på, at de fleste kan lide. Rå rosenkål har nemlig en mere diskret, nøddeagtig smag – og her er kålen til overflod indhyllet i et væld af dejlige smage.
Du kan sagtens udskifte rosenkål med spidskål eller hvidkål, men giv dog den smukke, lille kålsort en chance. Rosenkål er ekstremt sundt og fuld af fibre – og den KAN altså smage forrygende godt.
Ingredienser
20 rosenkål, rensede | |
20 stilke mynte, kun bladene | |
1 æble, i grove stykker | |
1 gulerødder, i grove stykker | |
1 citron, saft og skal | |
1 spsk. rørsukker |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Hæld alle ingredienser i en food processor og blend groft |