Opskrift: Good morning bowl

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Bowl
200 g frosne hindbær
2 bananer
2 gulerødder
2 dl havregryn
4 dl mandelmælk
Topping
1 mango
50 g mandler
4 spsk. chiafrø
4 spsk. kokosmel

Opskrift: Good morning bowl

med hindbær, mango og bananer

Lækker, sund og mættende morgenmad

Tilhører:
  • Sund mad
  • Vegansk mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

  • Bowl

  • Topping

Et par ord om vores opskrift

Del

Bowls har bredt sig som løbeild over hele den vestlige verden. Den indlysende gode idé er at kombinere alle mulige lækkerier i én skål og lade den gøre det ud for et helt måltid.

Til frokost eller aftensmad kan man fx lave sig en buddha bowl, poké bowl eller greenie bowl.

Til morgenmad skal det være lidt lettere, men alligevel mættende. Det kan fx være en smoothie bowl eller en breakfast bowl. Eller hvad med en portion overnight oats med 3 slags kerner?

Der er ikke den store forskel på en smoothie bowl og denne morning bowl. Vi kombinerer bær, frugt, gryn og frø, så det både smager godt, er megasundt og giver en god mæthedsfornemmelse i mange timer fremover.

Mætheden kommer fra en pæn og helt naturlig koncentration af det muskelopbyggende protein. Der er protein i både bananer, havregryn, mandler og mandelmælk, kokos og ikke mindst chiafrø.

Sødmen kommer fra bananer, mandler, mango og kokos, men nej, det er alligevel ikke en specielt sød portion morgenmad. Skal din morning bowl være sødere, kan du altid tilsætte et par spiseskefulde honning. Det giver samtidig hurtig energi, men er desværre ikke meget sundere end sukker.

Hvis du er lidt fiks på fingrene, kan du lave et par labre morning bowls på 10 minutter. God fordøjelse.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Blend ingredienserne til bowl og fordel i skåle

2
Færdig

Skræl mango, skær i tern og fordel som pynt sammen den øvrige topping

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 900 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Verdenshistoriens nemmeste kokosmakroner
forrige
Opskrift: Verdens nemmeste kokosmakroner
Opskrift: 4 forskellige bruschetta
næste
Opskrift: 4 forskellige bruschetta
Opskrift: Verdenshistoriens nemmeste kokosmakroner
forrige
Opskrift: Verdens nemmeste kokosmakroner
Opskrift: 4 forskellige bruschetta
næste
Opskrift: 4 forskellige bruschetta