Opskrift: Hjemmelavet mangojuice
- med æble og citron

Opskrift: Hjemmelavet mangojuice

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2 mangoer
2 æbler
1 citron

Din nye yndlingsjuice til morgenmad og brunch

Tilhører:
  • Sund mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Uhm, alle mennesker elsker mango. Smagen er mild, sød og blød; farven er gul som en livgivende sommersol. Man bliver simpelt glad i låget af at spise mango. Eller drikke den!

Mango har nemlig potentiale til at blive din nye yndlingsjuice på brunch- eller morgenbordet. Smagen er mere fyldig og eksotisk end en ordinær appelsinjuice eller æblejuice. Derfor hører mangojuice naturligt til blandt Spicy Twists slow juicer opskrifter. Vi har tidligere lavet lækre juicer med blåbær, granatæble, grønkål, hvidkål, gulerødder, rødbeder og tomater.

Mango er oven i købet vildt sundt: Den fiberrige frugt er god for fordøjelsen (så husk at spise pulpen, når du har presset saften), virker slankende, styrker immunforsvaret, forebygger kræft og diabetes, har anti-age-effekt mv. (kilde).

Den eneste ulempe ved mango er nok, at det er en forholdsvis dyr frugt, som ikke indeholder store mængder saft. For at få mere juice ud af mangoen tilsætter vi æble og citron. Det smarte ved disse to frugter er, at de kun fremhæver smagen af mango uden at stjæle billedet. Desuden er både æblets og citronens saft så gennemsigtig, at mangojuicen 100% bevarer sin dejlige, gule farve.

Start med at presse mango og æble og nyd den lækre, fiberrige pulp, der kommer ud af det – du kan evt. blande pulpen i yoghurt eller skyr. Bagefter presser du citronen, men dén pulp må du desværre kassere.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Skræl mangoer og befri æbler for kernehus – pres frugtkødet i din slow juicer – spis gerne pulpen

2
Færdig

Pres den skrællede citron – kassér pulpen

3
Færdig

Skål

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.000 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Cremet fennikelsuppe
forrige
Opskrift: Cremet fennikelsuppe
Opskrift: Kalve osso buco i gryde
næste
Opskrift: Kalve osso buco
Opskrift: Cremet fennikelsuppe
forrige
Opskrift: Cremet fennikelsuppe
Opskrift: Kalve osso buco i gryde
næste
Opskrift: Kalve osso buco