Opskrift: Myslibar med dadler og boghvedeflager
- valnødder, honning og kanel

0 0
Opskrift: Myslibar med dadler og boghvedeflager

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
100 g dadler uden sten
100 g valnødder
100 g boghvedeflager
3 spsk, honning
1 tsk. kanel

Et lækkert mellemmåltid til den lille sult

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Myslibar er en genial opfindelse. Det er en lille, sund hapser til alle de stunder, hvor sulten melder sig, og der er (alt for) lang tid til det næste måltid.

Disse myslibarer indeholder søde, sunde dadler, kolesterolsænkende boghvedeflager, knasende valnødder, indsmigrende honning og det skønne all round-krydderi kanel. Lutter lækre sager, som både hver især og til sammen smager vidunderligt.

Se også vores opskrift på myslibar med chiafrø.

Trods honningen er myslibaren klart sundere end et stykke kage, en chokoladebar, en pølse, en pizzaslice, eller hvad du ellers kan finde på at sætte til livs, når den lille sult melder sig, og blodsukkeret er i bund.

Myslibar er også det helt rigtige lille mellemmåltid lige før eller efter træningen, hvor kroppen skriger på stimulanser. Myslivaren giver dig både proteiner, kulhydrater og masser af god smag.

Ingredienser

Antal personer:
100 g dadler uden sten
100 g valnødder
100 g boghvedeflager
3 spsk, honning
1 tsk. kanel
1 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Hak dadler og valnødder groft sammen på et spækkebræt

2
Færdig

Bland med boghvedeflager, honning og kanel

3
Færdig

Rul ud til en 1/2 cm tynd, fast plade mellem 2 stykker bagepapir

4
Færdig

Fjern det øverste bagepapir og bag 20 minutter ved 130 grader

5
Færdig

Afkøl og skær i passende stykker

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Supernem løvstikke-bearnaise
forrige
Opskrift: Supernem løvstikke-bearnaise
Opskrift: Misosuppe med kylling og broccoli
næste
Opskrift: Misosuppe med kylling og broccoli
Opskrift: Supernem løvstikke-bearnaise
forrige
Opskrift: Supernem løvstikke-bearnaise
Opskrift: Misosuppe med kylling og broccoli
næste
Opskrift: Misosuppe med kylling og broccoli

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here