Ingredienser
-
100 g dadler uden sten
-
100 g valnødder
-
100 g boghvedeflager
-
3 spsk, honning
-
1 tsk. kanel
Et par ord om vores opskrift
Myslibar er en genial opfindelse. Det er en lille, sund hapser til alle de stunder, hvor sulten melder sig, og der er (alt for) lang tid til det næste måltid.
Disse myslibarer indeholder søde, sunde dadler, kolesterolsænkende boghvedeflager, knasende valnødder, indsmigrende honning og det skønne all round-krydderi kanel. Lutter lækre sager, som både hver især og til sammen smager vidunderligt.
Se også vores opskrift på myslibar med chiafrø.
Trods honningen er myslibaren klart sundere end et stykke kage, en chokoladebar, en pølse, en pizzaslice, eller hvad du ellers kan finde på at sætte til livs, når den lille sult melder sig, og blodsukkeret er i bund.
Myslibar er også det helt rigtige lille mellemmåltid lige før eller efter træningen, hvor kroppen skriger på stimulanser. Myslivaren giver dig både proteiner, kulhydrater og masser af god smag.
Ingredienser
100 g dadler uden sten | |
100 g valnødder | |
100 g boghvedeflager | |
3 spsk, honning | |
1 tsk. kanel |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Hak dadler og valnødder groft sammen på et spækkebræt |
2
Færdig
|
Bland med boghvedeflager, honning og kanel |
3
Færdig
|
Rul ud til en 1/2 cm tynd, fast plade mellem 2 stykker bagepapir |
4
Færdig
|
Fjern det øverste bagepapir og bag 20 minutter ved 130 grader |
5
Færdig
|
Afkøl og skær i passende stykker |