Ingredienser
-
3 spsk. cremefraiche 38%
-
1.5 spsk. limesaft
-
1 tsk. paprika
-
1 tsk. ketchup
-
0.5 tsk. salt
-
200 g kogte rejer
-
4 grønne asparges, tynde skiver
-
1 skalotteløg, finthakket
Et par ord om vores opskrift
Vores lokale gourmetslagter har et skilt stående foran butikken: “I dag rejesalat – med rejer!”
Det er helt sikkert slagterens fine måde at kommentere supermarkedernes tvivlsomme salater, hvor majonæsen dominerer, og rejerne klart er i undertal.
I solidaritet med den kvalitetsbevidste slagter kommer her opskrift på en rejesalat, hvor det lille, vimre skaldyr atter har fået hovedrollen.
Rå asparges og skalotteløg giver et velkomment crunch i den friske salat, der snildt rækker til 4 pæne rejemadder. Til forret, til frokost – eller måske som en lille natmad? Server gerne godt flutes eller knasende sprødt ristet brød til.
Der går 10 minutter fra start til slut. Kan det blive nemmere?
Ingredienser
3 spsk. cremefraiche 38% | |
1.5 spsk. limesaft | |
1 tsk. paprika | |
1 tsk. ketchup | |
0.5 tsk. salt | |
200 g kogte rejer | |
4 grønne asparges, tynde skiver | |
1 skalotteløg, finthakket |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Rør cremefraiche med lime, paprika, salt og ketchup |
2
Færdig
|
Tilsæt rejer, asparges og grønt |
3
Færdig
|
Værsgo |