Ingredienser
-
20 kæmperejer, kogt 1 minut
-
2 avocadoer, i tern
-
0.5 pomelo, i små stykker
-
1 rødløg, finthakket
-
1 bdt. dild, finthakket
-
0.5 citron, saft og skal
-
100 g cremefraiche 38%
-
4 spsk. olie
-
0.5 tsk. salt
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
Rejecocktail er en klassisk forret. Den mest gængse opskrift er med en masse små rejer, icebergsalat, tomater og en dressing med bl.a. ketchup og majonæse.
Små rejer smager ofte lidt vandet. Det samme gør icebergsalat. Så vi foreslår at bruge store, faste rejer fulde af smag – kombineret med den skønne frugt pomelo (alternativt grapefrugt), avocado og dild.
Servér denne luksuøse rejecocktail med et stykke lun flutes og et glas kølig rosé.
Ingredienser
20 kæmperejer, kogt 1 minut | |
2 avocadoer, i tern | |
0.5 pomelo, i små stykker | |
1 rødløg, finthakket | |
1 bdt. dild, finthakket | |
0.5 citron, saft og skal | |
100 g cremefraiche 38% | |
4 spsk. olie | |
0.5 tsk. salt | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Anret rejer og grønt i en skål |
2
Færdig
|
Rør de øvrige ingredienser sammen |
3
Færdig
|
Bland rejer, grønt og dressing |
4
Færdig
|
Anret i dessertglas med lidt dild øverst |
2 Comments Skjul kommentarer
Ser lækkert ud, skal olien blandes med creme fraiche ? Og hvilken olie
Kære Claus
Det ER lækkert 🙂
Ja, de 5 nederste ingredienser røres sammen og blandes med det øvrige. Brug gerne en god ekstra jomfruolivenolie, som både er sund og smager dejligt. Du kan i øvrigt læse meget mere om olivenolie her: https://spicytwist.dk/artikler/olivenoliens-lyksaligheder/
Appetitlige hilsener fra Spicy Twist