Opskrift: Ribeye-bøffer på grill
med Montreal Steak Seasoning

0 0
Opskrift: Ribeye-bøffer på grill

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
4 ribeye-bøffer
Montreal Steak Seasoning
2 tsk. sort peber
2 tsk. spidskommen
2 tsk. salt
2 tsk. fintrevet løg
1 tsk. korianderfrø
1 tsk. paprika
1 tsk. chiliflager
1 tsk. oregano
1 fed revet hvidløg

Grillbøffer med en helt fantastisk krydderblanding

Ingredienser

  • Montreal Steak Seasoning

Et par ord om vores opskrift

Del

Montreal Steak Seasoning, Montreal Steak Spice eller Canadian Steak Spice er en kendt og anerkendt krydderblanding (rub) i Nordamerika. Den er opfundet i 1940’erne på en deli i Montreal.

Deliens navn er Schwartz, og som man næsten kan fornemme, var indehaveren jøde, og han trak tydeligvis på jødisk-østeuropæiske traditioner i sammensætningen af krydderier.

Spidskommen, korianderfrø, sort peber, chili, paprika, (kosher-)salt er nogle af de centrale smagsgivere.

Hertil kommer løgpulver, hvidløgspulver og tørret dild. Men da vi ikke havde disse ting i huset, erstattede vi dem med lidt revet løg og hvidløg og et drys tørret oregano. Hvis DU derimod kan skaffe de nævnte ingredienser, bør du klart bruge dem i stedet.

Men hold nu op, for et lækkert grillkrydderi!

Selv om mr. Schwartz nok ville vende sig i sin grav, er vi nødt til at gøre opmærksom på, at hans Montreal Steak Seasoning vil egne sig formidabelt til svinekoteletter, kyllingefilet, lamb chops, burgers – og altså til ribeye-bøffer, der med deres markante fedtmarmorering er geniale på en grill.

Som tilbehør til grillbøffer er ovnfritter, bønnesalat og en hurtig bearnaise aldrig skudt helt ved siden af. Og et glas kraftig-saftig Zindandel eller Barolo, måske?

Ingredienser

Antal personer:
4 ribeye-bøffer
Montreal Steak Seasoning
2 tsk. sort peber
2 tsk. spidskommen
2 tsk. salt
2 tsk. fintrevet løg
1 tsk. korianderfrø
1 tsk. paprika
1 tsk. chiliflager
1 tsk. oregano
1 fed revet hvidløg
4 fra 6 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Tag bøfferne ud af køleskabet 1 time, inden de skal grilles

2
Færdig

Knus krydderier, bland med revet løg og hvidløg og gnid bøfferne ind i blandingen

3
Færdig

Grill bøfferne 3-4 minutter på hver side over direkte varme

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Den perfekte hybenmarmelade
forrige
Opskrift: Den perfekte hybenmarmelade
Opskrift: Rødgrød med blåbær og solbær
næste
Opskrift: Rødgrød med blåbær og solbær
Opskrift: Den perfekte hybenmarmelade
forrige
Opskrift: Den perfekte hybenmarmelade
Opskrift: Rødgrød med blåbær og solbær
næste
Opskrift: Rødgrød med blåbær og solbær

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here