Opskrift: Spidskålssalat med 3 slags æble

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
0.5 spidskål
1 æble
2 stængler blegselleri
2 gulerødder
1 granatæble
Mynte
Dressing
1 æble
30 g ingefær
2 spsk. æbleeddike
3 spsk. olie
0.5 dl vand
0.25 tsk. salt

Opskrift: Spidskålssalat med 3 slags æble

- spiseæble, granatæble, æbleedikke

Kan du lide smagen af æble? Så vil du elske denne sunde, sprøde salat

Tilhører:
  • Sund mad
  • Vegansk mad

Ingredienser

  • Dressing

Et par ord om vores opskrift

Del

Spidskålssalat med æble er en kendt og elsket klassiker rundt omkring ved de danske middagsborde. Sprøde spidskålstrimler med søde æbler og overhældt med en eller anden hyggelig dressing – ofte brugt som tilbehør til frikadeller, koteletter og andre stegeretter.

I denne opskrift går vi lige skridtet videre med den dejlige smag af æbler kombineret med den mere neutrale spidskål. Som fyld i salaten skal der selvfølgelig æblestykker og granatæblekerner (foruden et drys gulerødder og blegselleri). Ikke den store nyhed i dét.

Den store æblenyhed gemmer sig i dressingen. Vi blender nemlig et helt æble med blandt andet æbleeddike og ingefær – og så kan du tro, din spidskålssalat pludselig smager af æble. Mums!

Ud over sin fantastiske smag har det blendede æble den store fordel, at det tilfører det lidt tørre spidskål en masse rund hygge – uden nævneværdig brug af fedtstof. Det er altså en salat, du sagtens kan spise, selv om du er på slankekur.

Et drys tørret eller frisk mynte på toppen fuldender en salat, du sent vil glemme.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Snit spidskål i fine strimler, skær æble og grøntsager i mundrette stykker, pil kernerne ud af granatæblet

2
Færdig

Blend alle ingredienser til dressing til en jævn masse

3
Færdig

Bland dressing med æble og grøntsager, drys med granatæblekerner og mynte

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Frozen raw brownie
forrige
Opskrift: Frozen raw brownie
Opskrift: En venlig varm kartoffelsalat
næste
Opskrift: En venlig varm kartoffelsalat
Opskrift: Frozen raw brownie
forrige
Opskrift: Frozen raw brownie
Opskrift: En venlig varm kartoffelsalat
næste
Opskrift: En venlig varm kartoffelsalat

Tilføj Din Kommentar