Opskrift: Stegt laks med kold dildsovs
- nemt og lækkert

0 0
Opskrift: Stegt laks med kold dildsovs

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Stegt laks
600 g laks
Salt, peber
0.5 dl olie
Dildsovs
6 spsk. græsk yoghurt
2 spsk. olivenolie
1 tsk. sennep
1 tsk. salt, peber
1 bdt. dild, finthakket

Hurtig lakseopskrift til den fortravlede familie

Tilhører:
  • Børnemad

Ingredienser

  • Stegt laks

  • Dildsovs

Et par ord om vores opskrift

Del

Ikke meget mad er lettere og hurtigere at lave end stegt laks. Du skal bare stege laksebøfferne 3 minutter på hver side i rigelig olie og ved høj varme. Bum, så er der serveret!

Bare rolig, olien bliver liggende på panden bagefter, så det er ikke, fordi det er en specielt fedende opskrift. Grunden til, at der skal godt med olie på panden, er, at laksen er lettere at vende, og at den bliver helt sprød på begge sider. Det er drønlækkert.

Er der en krydderurt, der går godt sammen med al slags fisk, så er det dild. Du kan lave en lækker, varm dildsovs på 10 minutter. Men du kan også lave en skøn, kold dildsovs, som du her får opskriften på – den er endnu hurtigere og nemmere.

Som tilbehør til stegt laks med kold dildsovs er det svært at komme uden om en skål friskkogte kartofler. Ved siden af kan du sagtens servere en god salat, fx en italiensk tomatsalat.

Ingredienser

Antal personer:
Stegt laks
600 g laks
Salt, peber
0.5 dl olie
Dildsovs
6 spsk. græsk yoghurt
2 spsk. olivenolie
1 tsk. sennep
1 tsk. salt, peber
1 bdt. dild, finthakket
5 fra 2 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Tag laksen ud af køleskabet 1 time før tilberedning, befri den for skind, del i aflange ‘bøffer’ og gnid med salt og peber

2
Færdig

Efter 1 times marinering dupper du laksen tør

3
Færdig

Varm olien op på en pande ved høj varme og steg laksen 3 minutter på hver side

4
Færdig

Rør ingredienserne til dildsovs sammen, gerne i god tid

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Italiensk fyldt kyllingebryst i ovn
forrige
Opskrift: Italiensk fyldt kyllingebryst i ovn
Opskrift: Hjemmelavet havtorn juice
næste
Opskrift: Hjemmelavet havtorn juice
Opskrift: Italiensk fyldt kyllingebryst i ovn
forrige
Opskrift: Italiensk fyldt kyllingebryst i ovn
Opskrift: Hjemmelavet havtorn juice
næste
Opskrift: Hjemmelavet havtorn juice

Tilføj Din Kommentar