Ingredienser
-
4 tortillapandekager
-
1 rødløg
-
150 g skinke
-
200 g revet ost
-
Oregano
-
Tomatsovs
-
1 ds. flået tomat
-
1 peberfrugt
-
1 løg
-
2 spsk. ketchup
Et par ord om vores opskrift
Tortillapizzaer er en genial opfindelse. Du bruger simpelt hen en pakke færdige tortillapandekager som pizzabunde – eller du bager en stabel majspandekager selv.
Beregn et par stykker til hver og lav også gerne en skål salat til, fx en dejlig italiensk tomatsalat med mozzarella.
Du kan naturligvis købe en færdig tomatsovs, men sådan én er næsten altid fyldt med kedelige e-stoffer. Så hvorfor ikke lave verdens nemmeste tomatsovs selv? Du skal bare blende en dåse flåede tomater med løg, peberfrugt og en smule ketchup, hælde i en sigte, og når den har dryppet af efter 20 minutter, har du den skønneste, sunde og friske pizzasovs.
Vi foreslår løg, skinke og revet ost som topping på dine tortillapizzaer. Men du kan bruge alt muligt andet: Champignonskiver, asparges, spinat, ananas, kødsovs, gedeost – kun fantasien sætter grænser.
Har du en bagesten, er det fint at bage dine tortillapizzaer på dén. Ellers går det sagtens på en almindelig bageplade.
Brug tortillapizzaer som aftensmad til både børn og voksne, til børnefødselsdage, som natmad efter fester eller som tømmermændsmad dagen derpå. Alle elsker en tortillapizza i en snæver vending.
Ingredienser
4 tortillapandekager | |
1 rødløg | |
150 g skinke | |
200 g revet ost | |
Oregano | |
Tomatsovs |
|
1 ds. flået tomat | |
1 peberfrugt | |
1 løg | |
2 spsk. ketchup |
Sådan gør du
1
Færdig
|
TomatsovsBlend alle 4 ingredienser til en fin sovs |
2
Færdig
|
Hæld tomatsovsen i en sigte og lad dryppe af i 20 minutter |
3
Færdig
|
Smør tomatsovsen på tortillapandekagerne |
4
Færdig
|
Skær rødløget i tynde skiver og fordel på pizzaerne |
5
Færdig
|
Drys med skinketern og dernæst ost |
6
Færdig
|
Bag pizzaerne 5-8 minutter i en 200 grader varm ovn |
7
Færdig
|
Drys med oregano og servér rygende varm |