Ingredienser
-
500 g vandmelon
-
1 ds. flåede tomater
-
2 stængler blegselleri
-
1 rødløg
-
0.5 citron, saften
-
1 fed hvidløg
-
1 tsk. salt
-
0.25 tsk. chiliflager
Et par ord om vores opskrift
Ikke alene smager den kolde, spanske suppe gazpacho forrygende som forret eller en del af en større tapasbuffet. Den er også utroligt sund; vitaminer med vitaminer på.
En traditionel gazpacho er noget med blendede grøntsager, udblødt brød, olivenolie og andre herligheder. En af grøntsagerne er den vandholdige agurk. Hvis du erstatter agurk med vandmelon, tilfører du suppen et raffinement i form af en let sødme, som klæder retten virkelig godt. Faktisk kan man helt undvære olie og brød, så.
Servér gazpacho iskold i små glas som tapas eller af tallerkener som forret. Du kan drysse med små tern af vandmelon, blegselleri, løg og evt. croutoner. Nogle vælger også at grille rejer eller kammuslinger, sætte på spyd og lægge hen over suppen.
Max. 15 minutter! Så har du en nem tapas til mindst 8 personer.
Ingredienser
500 g vandmelon | |
1 ds. flåede tomater | |
2 stængler blegselleri | |
1 rødløg | |
0.5 citron, saften | |
1 fed hvidløg | |
1 tsk. salt | |
0.25 tsk. chiliflager |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Kør alle ingredienser til suppe i blenderen |
2
Færdig
|
Afkøl og servér |