Opskrift: Aspargessalat med tomat og løg
- og sennepsdressing

0 0
Opskrift: Aspargessalat med tomat og løg

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1.5 bdt. asparges
250 g cherrytomater
2 bananløg
Persille
Sennepsdressing
3 spsk. olivenolie
2 spsk. æbleeddike
1 spsk. dijonsennep
1 fed hvidløg, knust
0.5 tsk. salt, peber

Lækker, sprød salat, der passer til al slags stegt kød og fisk

Ingredienser

  • Sennepsdressing

Et par ord om vores opskrift

Del

De sprøde, grønne asparges, som indvarsler forårets komme i Danmark, er en delikatesse, der kan nydes på utallige måder. En af de traditionelle aspargesretter er asparges med sauce mousseline.

Asparges kan naturligvis også bruges i salater. Enten i en birolle – næsten rå og i små stykker. Eller som hovedrolleindehaver – let kogt og hele. Manuskriptet til denne salat er skrevet til sidstnævnte udgave af de grønne asparges.

Egentlig er det ’bare’ en klassisk bønnesalat, hvor de grønne bønner er erstattet af asparges. Tomater, skalotteløg og den let skarpe sennepsdressing er gengangere.

Aspargessalat med tomater, skalotteløg og sennepsdressing er det perfekte tilbehør til et stykke laks, en bøf eller alt muligt andet stegt kød og fisk. Salaten kan også fungere som selvstændig forret, hvis du serverer den med halve hårdkogte æg.

Se også vores aspargessalat med kartofler.

Ingredienser

Antal personer:
1.5 bdt. asparges
250 g cherrytomater
2 bananløg
Persille
Sennepsdressing
3 spsk. olivenolie
2 spsk. æbleeddike
1 spsk. dijonsennep
1 fed hvidløg, knust
0.5 tsk. salt, peber
4 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Bræk enderne af aspargesene og kog dem 1.5 minut i letsaltet vand

2
Færdig

Anret aspargesene på et aflangt fad og anbring de halverede tomater ovenpå

3
Færdig

Hak løgene fint og drys hen over asparges og tomater

4
Færdig

Ryst dressingen sammen og hæld over salaten

5
Færdig

Pynt med finthakket persille

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Supersunde solsikkeboller
forrige
Opskrift: Supersunde solsikkeboller
Opskrift: Bagt kulmule med let sennepssovs
næste
Opskrift: Bagt kulmule med let sennepssovs
Opskrift: Supersunde solsikkeboller
forrige
Opskrift: Supersunde solsikkeboller
Opskrift: Bagt kulmule med let sennepssovs
næste
Opskrift: Bagt kulmule med let sennepssovs

Tilføj Din Kommentar