Opskrift: Bøffer af kalvefilet (entrecote)
- stegning og tilbehør

0 0
Opskrift: Bøffer af kalvefilet (entrecote)

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
600 g bøffer af kalvefilet
Salt
25 g smør
2 spsk. olie
Peber

Kødets temperatur og saltning i god tid er 2 vigtige ting at huske

Tilhører:
  • Paleo opskrifter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Du ved det sikkert allerede, men lad os for en sikkerheds skyld gentage: Når du steger kød, skal det have stuetemperatur. Koldt kød på en varm pande bliver hårdt. Derfor skal du tage kødet ud af køleskabet mindst 1 time før stegning.

Samtidig skal du drysse det med salt – nogle kalder dette gourmetsaltning. Saltet trækker overflødigt vand ud af kødet, så smagen bliver mere intens.

Kalvekød er fint i smagen. Derfor skal tilbehøret ikke være for kraftigt. Vi foreslår hasselback-kartofler, stegte tomater, champignonsovs med lidt cognac og en skive hjemmelavet kryddersmør med dild.

Ingredienser

Antal personer:
600 g bøffer af kalvefilet
Salt
25 g smør
2 spsk. olie
Peber
3 fra 7 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Tag kødet ud mindst 1 time før stegning

2
Færdig

Drys samtidig med så meget salt, du kan lide

3
Færdig

Dup bøfferne tørre efter 1 time

4
Færdig

Varm smør og olie op på en hed pande, til smørret bruser af

5
Færdig

Steg bøfferne ca. 2 minutter på hver side ved høj varme - du skal ikke rutsche dem rundt på panden

6
Færdig

Kværn peber over og servér straks

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Ægte fransk ratatouille
forrige
Opskrift: Ægte fransk ratatouille
Opskrift: Dansk moussaka
næste
Opskrift: Dansk moussaka
Opskrift: Ægte fransk ratatouille
forrige
Opskrift: Ægte fransk ratatouille
Opskrift: Dansk moussaka
næste
Opskrift: Dansk moussaka

Tilføj Din Kommentar