Ingredienser
-
0.5 spidskål
-
3 gulerødder
-
2 stængler blegselleri
-
1 æble
-
1 løg
-
Coleslaw dressing
-
3 spsk. majonæse
-
2 spsk. yoghurt
-
1 spsk. citronsaft
-
1 tsk. sennep
-
0.5 tsk. salt
-
0.5 tsk. sukker
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
Grundingredienserne i en klassisk coleslaw er hvidkål, gulerødder og majonæse, og ikke et ondt ord om det.
Men helt ærligt, så smager spidskål bedre end hvidkål. Og hvis du tilføjer æble, behøver du ikke bruge så meget sukker. Blegselleri og løg gør bare salaten endnu mere velegnet til det, du sikkert skal bruge den til: Som tilbehør i burgere, til pulled pork eller noget andet stegt kød eller fisk…?
Majonæsen i din coleslaw dressing kan du selv lave på under 5 minutter – vi har fundet den ufejlbarlige opskrift på perfekt majonæse.
Ingredienser
0.5 spidskål | |
3 gulerødder | |
2 stængler blegselleri | |
1 æble | |
1 løg | |
Coleslaw dressing |
|
3 spsk. majonæse | |
2 spsk. yoghurt | |
1 spsk. citronsaft | |
1 tsk. sennep | |
0.5 tsk. salt | |
0.5 tsk. sukker | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Snit spidskål, blegselleri og løg fint |
2
Færdig
|
Riv gulerødder og æble på et rivejern |
3
Færdig
|
Rør din coleslaw dressing sammen |
4
Færdig
|
Bland grøntsager og dressing |
5
Færdig
|
Lad gerne trække 30 minutter |