Opskrift: Danmarks bedste frikadeller
med et hemmeligt krydderi

0 0
Opskrift: Danmarks bedste frikadeller

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
400 g hakket kalv/flæsk
2 mellemstore løg, revet
2 æg
2 spsk. havregryn
2 spsk. yoghurt
1 tsk. salt
1 tsk. allehånde
15 peberkorn, knust
25 g smør
4 spsk. olie

Både børn og voksne elsker disse nemme, sunde frikadeller

Tilhører:
  • Børnemad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Lad os starte med at røbe den første hemmelighed: Det krydderi, som får medisterpølse til at smage så godt, er allehånde. Det smager naturligvis også FANTASTISK i frikadeller.

Den anden hemmelighed er, at frikadeller uden mel og mælk bliver mere luftige. Især hvis du ikke rører farsen for længe og for hårdt – den må nemlig ikke blive klistret. At lave Danmarks bedste frikadeller er faktisk utroligt nemt og hurtigt.

Som lækkert tilbehør til frikadeller foreslår vi tre slags smørdampede grøntsager med citron og dild.

Ingredienser

Antal personer:
400 g hakket kalv/flæsk
2 mellemstore løg, revet
2 æg
2 spsk. havregryn
2 spsk. yoghurt
1 tsk. salt
1 tsk. allehånde
15 peberkorn, knust
25 g smør
4 spsk. olie
3 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Rør alle ingredienser (minus fedtstof) hurtigt sammen til en fugtig fars

2
Færdig

Lad farsen hvile køligt i 30 minutter

3
Færdig

Form frikadellerne med en spiseske og den ene håndflade

4
Færdig

Giv frikadellerne et lille tryk, så de bliver let flade, når du sætter dem på panden

5
Færdig

Steg frikadellerne ved middelhøj varme i rigeligt fedtstof 5-7 minutter på hver side

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Christian Møgeltoft - Broccolisalat.docx
forrige
Opskrift: Frisk, sprød broccolisalat
Opskrift: Gratineret spidskål i en fart
næste
Opskrift: Gratineret spidskål i en fart
Christian Møgeltoft - Broccolisalat.docx
forrige
Opskrift: Frisk, sprød broccolisalat
Opskrift: Gratineret spidskål i en fart
næste
Opskrift: Gratineret spidskål i en fart

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here