Ingredienser
-
1 kylling
-
125 g cremefraiche
-
125 g majonæse
-
2 spsk. citronsaft
-
1 spsk. sennep
-
2 tsk. esdragon
-
1 tsk. salt
-
Peber
-
0.5 bdt. grønne asparges
-
1 ds. hvide asparges
-
1 skalotteløg, finthakket
-
1 pk. bacon, stegt
Et par ord om vores opskrift
Der er delte meninger om hønsesalat: Skal det grønne islæt bestå af champignon og blegselleri – eller af asparges og løg? Skal cremen indeholde karry eller ej?
Men alle er enige om, at det magre fjerkrækød skal ligge i en fed, lækker creme, og at der skal sprødstegt bacon på toppen.
Denne version af hjemmelavet hønsesalat vil gøre alle elskere af den klassiske frokostret lykkelige. Den smager præcis, som mormor selv ville have lavet den i de gode, gamle dage.
Ingredienser
1 kylling | |
125 g cremefraiche | |
125 g majonæse | |
2 spsk. citronsaft | |
1 spsk. sennep | |
2 tsk. esdragon | |
1 tsk. salt | |
Peber | |
0.5 bdt. grønne asparges | |
1 ds. hvide asparges | |
1 skalotteløg, finthakket | |
1 pk. bacon, stegt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Del kyllingen i 4 stykker og kog 40 minutter i letsaltet vand |
2
Færdig
|
Pil kødet af den afkølede kylling; gem suppen til noget andet godt |
3
Færdig
|
Rør en dressing af de næste 7 ingredienser |
4
Færdig
|
Bland små stykker kylling, små stykker asparges og løg i dressingen |
5
Færdig
|
Pynt med sprødstegt bacon i mindre stykker |