Opskrift: Hjemmelavet gammeldags hønsesalat
med 2 slags asparges og bacon

0 0
Opskrift: Hjemmelavet gammeldags hønsesalat

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 kylling
125 g cremefraiche
125 g majonæse
2 spsk. citronsaft
1 spsk. sennep
2 tsk. esdragon
1 tsk. salt
Peber
0.5 bdt. grønne asparges
1 ds. hvide asparges
1 skalotteløg, finthakket
1 pk. bacon, stegt

Præcis sådan skal en af Danmarks mest populære frokostretter smage

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Der er delte meninger om hønsesalat: Skal det grønne islæt bestå af champignon og blegselleri – eller af asparges og løg? Skal cremen indeholde karry eller ej?

Men alle er enige om, at det magre fjerkrækød skal ligge i en fed, lækker creme, og at der skal sprødstegt bacon på toppen.

Denne version af hjemmelavet hønsesalat vil gøre alle elskere af den klassiske frokostret lykkelige. Den smager præcis, som mormor selv ville have lavet den i de gode, gamle dage.

Ingredienser

Antal personer:
1 kylling
125 g cremefraiche
125 g majonæse
2 spsk. citronsaft
1 spsk. sennep
2 tsk. esdragon
1 tsk. salt
Peber
0.5 bdt. grønne asparges
1 ds. hvide asparges
1 skalotteløg, finthakket
1 pk. bacon, stegt
2 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Del kyllingen i 4 stykker og kog 40 minutter i letsaltet vand

2
Færdig

Pil kødet af den afkølede kylling; gem suppen til noget andet godt

3
Færdig

Rør en dressing af de næste 7 ingredienser

4
Færdig

Bland små stykker kylling, små stykker asparges og løg i dressingen

5
Færdig

Pynt med sprødstegt bacon i mindre stykker

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Koldhævede flutes
forrige
Opskrift: Koldhævede flutes
Opskrift: Krydret, saltet laks
næste
Opskrift: Krydret, saltet laks
Opskrift: Koldhævede flutes
forrige
Opskrift: Koldhævede flutes
Opskrift: Krydret, saltet laks
næste
Opskrift: Krydret, saltet laks

Tilføj Din Kommentar