Ingredienser
-
150 g rygeost
-
3 spsk. majonæse
-
2 spsk. yoghurt
-
0.5 tsk. salt
-
Peber
-
1 bdt. radiser, i skiver
-
0.5 agurk, i tern
-
1 bdt. purløg, snittet
Et par ord om vores opskrift
Det er den pikante smag af rygeost, der gør sommersalat så speciel. Hvem elsker ikke den bløde creme og det sprøde knas fra radiser og agurk?
Vi foretrækker, at der er masser af det sprøde grønne i sommersalaten – andre vil hellere have mest af det cremede. Hører du til de sidstnævnte, kan du nøjes med en tredjedel agurk og et halvt bundt radiser.
Som frokostret kan du sagtens servere sommersalat på andet end rugbrød, fx på (hjemmelavet) mandel knækbrød. Og du kan bruge sommersalat som tilbehør til al slags stegt kød og fisk.
Ingredienser
150 g rygeost | |
3 spsk. majonæse | |
2 spsk. yoghurt | |
0.5 tsk. salt | |
Peber | |
1 bdt. radiser, i skiver | |
0.5 agurk, i tern | |
1 bdt. purløg, snittet |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Rør rygeost, majonæse, yoghurt, salt og peber sammen |
2
Færdig
|
Vend grøntsagerne i cremen |
3
Færdig
|
Servér kølig |