Opskrift: Gammeldags sommersalat
med rygeost, radiser, agurk og purløg

0 0
Opskrift: Gammeldags sommersalat

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
150 g rygeost
3 spsk. majonæse
2 spsk. yoghurt
0.5 tsk. salt
Peber
1 bdt. radiser, i skiver
0.5 agurk, i tern
1 bdt. purløg, snittet

Sommersalat er en pragtfuld, gammel, dansk frokostret

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Det er den pikante smag af rygeost, der gør sommersalat så speciel. Hvem elsker ikke den bløde creme og det sprøde knas fra radiser og agurk?

Vi foretrækker, at der er masser af det sprøde grønne i sommersalaten – andre vil hellere have mest af det cremede. Hører du til de sidstnævnte, kan du nøjes med en tredjedel agurk og et halvt bundt radiser.

Som frokostret kan du sagtens servere sommersalat på andet end rugbrød, fx på (hjemmelavet) mandel knækbrød. Og du kan bruge sommersalat som tilbehør til al slags stegt kød og fisk.

Ingredienser

Antal personer:
150 g rygeost
3 spsk. majonæse
2 spsk. yoghurt
0.5 tsk. salt
Peber
1 bdt. radiser, i skiver
0.5 agurk, i tern
1 bdt. purløg, snittet
3 fra 10 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Rør rygeost, majonæse, yoghurt, salt og peber sammen

2
Færdig

Vend grøntsagerne i cremen

3
Færdig

Servér kølig

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Kryddersmør til lyst kød og fisk
forrige
Opskrift: Kryddersmør til lyst kød og fisk
Opskrift: Marineret roastbeef på grill
næste
Opskrift: Marineret roastbeef på grill
Opskrift: Kryddersmør til lyst kød og fisk
forrige
Opskrift: Kryddersmør til lyst kød og fisk
Opskrift: Marineret roastbeef på grill
næste
Opskrift: Marineret roastbeef på grill

Tilføj Din Kommentar