Opskrift: Nemme hjemmelavede pølsebrød
med kardemomme

Opskrift: Nemme hjemmelavede pølsebrød

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
20 g gær
2 dl mælk
1 æg
25 g smeltet smør
400 g hvedemel
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
0.5 tsk. kardemomme

Du får 6 perfekte, luftige pølsebrød ud af denne opskrift

Tilhører:
  • Børnemad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Vi har nok alle sammen en idé om, hvordan et perfekt pølsebrød skal være.

Først og fremmest skal det ideelle pølsebrød være let og luftigt. Det skal også være nemt at bide igennem, en smule sødt og gerne med en ganske let smag af kardemomme. Lidt ligesom hveder, faktisk.

Præcis sådan er disse pølsebrød. Det skal dog tilføjes, at du aldrig kan få hjemmelavede pølsebrød lige så fjerlette som de industrielt fremstillede.

Der er lidt mere mad i dine egne pølsebrød. Derfor vil de fleste nok kun kunne spise to pølsebrød med ristede eller kogte pølser og alt det andet gode tilbehør.

Apropos det nævnte tilbehør til pølsebrød og pølser; her er et par nyttige opskrifter

I en snæver vending kan du også bruge denne opskrift til at lave dine egne burgerboller af. Men ellers finder du en fremragende opskrift på burgerboller her.

PS. Du kan selv bygge en gourmet hotdog med disse pølsebrød. Men du kan også gå den modsatte vej og lave en simpel ”kradser”, dvs. en hotdog uden pølse.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Rør gær og mælk sammen

2
Færdig

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt godt igennem

3
Færdig

Lad hæve 30 minutter ved stuetemperatur

4
Færdig

Form 6 tykke, glatte pølser á 12 cm, læg på bagepapir og lad hæve 30 minutter

5
Færdig

Pensl evt. pølsebrødene med lidt sammenpisket æg

6
Færdig

Bag 12-15 minutter midt i en 200 grader varm ovn

7
Færdig

Lad køle af på en bagerist

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 900 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Gammeldags hjemmelavet remoulade
forrige
Opskrift: Gammeldags hjemmelavet remoulade
Opskrift: Saftig vintersalat med rå selleri og vanilje
næste
Opskrift: Saftig vintersalat med rå selleri og vanilje
Opskrift: Gammeldags hjemmelavet remoulade
forrige
Opskrift: Gammeldags hjemmelavet remoulade
Opskrift: Saftig vintersalat med rå selleri og vanilje
næste
Opskrift: Saftig vintersalat med rå selleri og vanilje