Ingredienser
-
10 økoæg
-
200 g rørsukker
-
0.5 l piskefløde
-
0.5 l yoghurt
Et par ord om vores opskrift
Hvem elsker ikke en god, hjemmelavet is? Spørgsmålet er nu, om det skal være den gammeldags flødeis eller den lidt lettere yoghurtis?
Med denne opskrift behøver du ikke vælge. Der er lige dele fløde og yoghurt i, og resultatet bliver præcis, som man kunne forvente: En cremet, men også let og luftig is. Den smager, som rigtig is skal, men er hverken fed eller kvalm.
Dette er en grundopskrift uden særskilt smag. Brug den som udgangspunkt for at lave din yndlingsis, fx:
Ingredienser
10 økoæg | |
200 g rørsukker | |
0.5 l piskefløde | |
0.5 l yoghurt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Pisk æggeblommer luftige med sukker |
2
Færdig
|
Pisk æggehvider og fløde stive hver for sig |
3
Færdig
|
Bland de tre ting med yoghurten og frys ned |
4
Færdig
|
Uden ismaskine skal du røre et par gange i isen under nedfrysning |