Opskrift: Klassisk rejecocktail
med thousand island-dressing

Opskrift: Klassisk rejecocktail

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
300 g rejer
100 g spidskål
Dildkviste
Thousand island-dressing
100 g majonæse
4 spsk. ketchup
1 spsk. soya
1 tsk. sennep
0.5 tsk. sukker
0.5 tsk. salt, peber

Nem og hyggelig forret, der kan laves helt færdig i god tid

Tilhører:
  • Nem og hurtig mad

Ingredienser

  • Thousand island-dressing

Et par ord om vores opskrift

Del

Her er den perfekte opskrift på en lynhurtig rejecocktail, der smager præcis som henne på kroen, og som vores forældre og bedsteforældre har spist rejecocktail i generationer.

Den traditionelle dressing til rejecocktail er en thousand island-dressing. Rejerne vendes i denne dressing og anbringes på et leje af salat eller spidskål. Som pynt drysser du lidt flere rejer på og anbringer en dildkvist lidt skødesløst på toppen.

Denne klassiske rejecocktail tager allerhøjst 20 minutter at tilberede, uanset om du skal lave til 6 eller 12 personer. Skal du kokkerere til mange mennesker, bliver det svært at finde en mere velegnet forret.

Hvis du lægger spidskål i bunden i stedet for salat, kan du lave forretten helt færdig flere timer, før den skal serveres: Spidskålen bliver jo hverken blød eller slatten af at stå med en tyk dressing.

Er du ikke den lykkelige ejer af de klassiske glas, som man serverer rejecocktail i, så gør som os: Brug nogle ganske almindelige, gennemsigtige vandglas. Serveringsglas er som mennesker: Det er det indre, der tæller.

En kurvfuld hjemmebagte kuvertbrød som tilbehør vil helt sikkert gøre lykke. Og et glas kølig riesling måske.

Se også vores opskrifter på luksus rejecocktail med kæmperejer, rejesalat med grapefrugt, rejesalat med asparges og svensk rejesalat (Toast Skagen).

0/5 (0 Reviews)

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.200 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Lynstegt savoykål thaistyle
forrige
Opskrift: Lynstegt savoykål thaistyle
Opskrift: Nemme syltede ferskner
næste
Opskrift: Nemme syltede ferskner
Opskrift: Lynstegt savoykål thaistyle
forrige
Opskrift: Lynstegt savoykål thaistyle
Opskrift: Nemme syltede ferskner
næste
Opskrift: Nemme syltede ferskner