Opskrift: Sprødt langtidsstegt andelår
med 5 skønne krydderier

0 0
Opskrift: Sprødt langtidsstegt andelår

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
4 andelår
4 tsk. salt
20 peberkorn
20 kardemommekapsler, kornene
2 stjerneanis
2 tsk. fennikelfrø
2 tsk. kanel

De lækreste andelår med sprødt skind og smørmørt kød

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

En af de største delikatesser i fransk gastronomi er confit de canard – eller andeconfit, som vi siger på dansk. Let saltede andelår kogt i deres eget fedt, til kødet næsten falder af benet, og som efter en tur i ovnen er knasende sprøde.

Denne opskrift på marineret langtidsstegt andelår gør noget af det samme for anden. Det er bare meget lettere og billigere. Vi garanterer, at lårene er møre indeni og sprøde udenpå. Og med den særlige krydderiblanding opnår du en raffineret smag – både lidt juleagtig, lidt kinesisk og lidt salt.

Du starter dagen i forvejen med at gnide andelårene ind i krydderierne, så de kan trænge godt ind i kødet. På selve dagen skal andelårene have 2 timer i ovnen ved lav varme og 5 minutter ved høj varme. Så nemt er det.

Som tilbehør til disse eksotiske, langtidsstegte andelår kan du sagtens servere en god omgang rødkål og lækre brune kartofler.

Ingredienser

Antal personer:
4 andelår
4 tsk. salt
20 peberkorn
20 kardemommekapsler, kornene
2 stjerneanis
2 tsk. fennikelfrø
2 tsk. kanel
2 fra 3 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

24 timer inden tilberedning gnider du andelårene grundigt ind i de knuste krydderier og lægger dem i en frysepose i køleskabet

2
Færdig

Hæld lidt vand i bunden af et ovnfast fad og læg andelårene oveni

3
Færdig

Steg andelårene 2 timer i ovnen ved 150 grader og 5 minutter ved 225 grader

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Hyggelige juleboller
forrige
Opskrift: Hyggelige juleboller
Opskrift: Pommes Anna på den nemme måde
næste
Opskrift: Pommes Anna på den nemme måde
Opskrift: Hyggelige juleboller
forrige
Opskrift: Hyggelige juleboller
Opskrift: Pommes Anna på den nemme måde
næste
Opskrift: Pommes Anna på den nemme måde

Tilføj Din Kommentar