Ingredienser
-
400 g rå laks
-
2 tsk. korianderfrø, knust
-
2 løg
-
2 æg
-
5 spsk. mel
-
1 tsk. salt
-
Peber
-
5 spsk. olie
Et par ord om vores opskrift
Denne opskrift på en hjemmelavet laksefars er ufatteligt enkel. Med en foodprocessor tager det dig under 5 minutter at røre farsen sammen.
Korianderfrø giver laksefrikadellerne en lidt dybere smag, en anelse mere umami. Men hvis du ikke lige har korianderfrø ved hånden – eller hvis du bare vil gøre opskriften endnu lettere – kan du uden problemer droppe de små frø.
Vi kan varmt anbefale at servere disse lette laksefrikadeller med persillesovs (eller smørsovs) og små nye kartofler. De vil også være et populært indslag som frokostret.
Ingredienser
400 g rå laks | |
2 tsk. korianderfrø, knust | |
2 løg | |
2 æg | |
5 spsk. mel | |
1 tsk. salt | |
Peber | |
5 spsk. olie |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Kør alle ingredienser (minus olie) til en fugtig fars i foodprocessoren |
2
Færdig
|
Opvarm olien og lav godt 16 laksefrikadeller på panden |
3
Færdig
|
Steg frikadellerne 4-5 minutter på hver side |