Opskrift: Lun pastasalat med kylling

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
500 g pasta
3 l vand
1 spsk. salt
Fyld
400 g kyllingebryst
1 stor fennikel
2 fed hvidløg
10 salvieblade eller 1 spsk. tørret salvie
1 tsk. salt
4 spsk. olivenolie
1 citron, den revne skal
Chiliflager

Opskrift: Lun pastasalat med kylling

fennikel og salvie

Lækker ‘italiensk’ aftensmad på 20 minutter til hele familien

Tilhører:
  • Billig mad
  • Nem og hurtig mad

Ingredienser

  • Fyld

Et par ord om vores opskrift

Del

Pasta, fennikel og salvie er ganske almindelige ingredienser i det gode, italienske køkken, som vi danskere næsten har gjort til vores eget. Kommer der italiensk mad på bordet, kan hele familien være med. Og det behøver jo ikke være pizza eller lasagne hver gang.

Hvis du har en foodprocessor, tager det ingen tid at lave denne lune pastasalat. Vi bruger hele kyllingebryster og kører dem i foodprocessoren sammen med fennikel, salvie og hvidløg.

Hvis du ikke har en foodprocessor, kan du enten købe hakket kyllingekød eller selv hakke både kyllingebryster og fennikel på spækkebrættet – det er superlet.

Du kan enten bruge friske salvieblade eller tørret salvie. Det er en kraftigt smagende krydderurt, så brug den med omtanke. Det samme gælder chili og citronskal.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Start med at koge pastaen efter anvisningerne

2
Færdig

Imens pastaen koger, laver du fyldet

3
Færdig

Skær kylling, fennikel og hvidløg i store stykker og kør til en grov ‘grød’ i foodprocessoren sammen med salt og salvie

4
Færdig

Steg fyldet i olien i ca. 10 minutter, til væden er fordampet, og konsistensen er blød

5
Færdig

Bland fyldet med pastaen og smag til med citronskal og chili

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 900 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Hjemmelavet majonæse / mayonnaise på 5 minutter
forrige
Opskrift: Hjemmelavet majonæse / mayonnaise på 5
Opskrift: Overnight oats med 3 slags kerner
næste
Opskrift: Overnight oats med 3 slags kerner
Opskrift: Hjemmelavet majonæse / mayonnaise på 5 minutter
forrige
Opskrift: Hjemmelavet majonæse / mayonnaise på 5
Opskrift: Overnight oats med 3 slags kerner
næste
Opskrift: Overnight oats med 3 slags kerner

Tilføj Din Kommentar