Ingredienser
-
1 ds. kondenseret mælk
-
250 g finvalsede havregryn
-
100 g tørrede tranebær
-
100 g hasselnødder
-
75 g kokosmel
-
50 g chiafrø
-
50 g solsikkefrø
-
50 g græskarkerner
-
50 g hørfrø
Et par ord om vores opskrift
Myslibarer er geniale, hver gang du føler dig lidt småsulten. Og hvornår sker det? Sidst på eftermiddagen, i løbet af aftenen, efter træning, på vandreturen…
I denne opskrift er der kondenseret mælk, og det gør myslibarerne søde og lækre. Men de er altså stadig uendeligt meget sundere end almindeligt slik eller en håndfuld chips.
Ud af denne portion bliver der 30-35 skønne hapsere.
Ingredienser
1 ds. kondenseret mælk | |
250 g finvalsede havregryn | |
100 g tørrede tranebær | |
100 g hasselnødder | |
75 g kokosmel | |
50 g chiafrø | |
50 g solsikkefrø | |
50 g græskarkerner | |
50 g hørfrø |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Varm den kondenserede mælk op, så den bliver tyndtflydende - må ikke koge |
2
Færdig
|
Bland mælken med de øvrige ingredienser |
3
Færdig
|
Bred dejen ud på et stykke bagepapir i en bradepande i en 1-1,5 cm tyk plade |
4
Færdig
|
Bag 1 time i en 100 grader varm ovn |
5
Færdig
|
Skær ud i 5 x 5 cm store firkanter, mens ‘kagen’ stadig er lun |