Opskrift: Paradisæblesnaps på den nemme måde
med Brøndum Klar

0 0
Opskrift: Paradisæblesnaps på den nemme måde

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

En skålfuld modne paradisæbler
1 flaske Brøndum Klar
1 stort sylteglas

Paradisæblesnaps smager som en efterårshave i solskin

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

I oktober måned, når paradisæblerne er smukt rødgule og modne, er det trist at kigge ind over mange husejeres hække: De små frugter får lov til at dratte af træerne for at ligge og rådne i græsset.

Paradisæblegelé er måske den mest kendte opskrift på at bruge de syrlige frugter til noget fornuftigt. Men har du én gang smagt hjemmelavet paradisæblesnaps, vil du få lyst til mere. År efter år.

Paradisæblesnaps består udelukkende af paradisæbler overhældt med en smagsneutral snaps (Brøndum Klar). Efter 10 uger har snapsen den smukkeste, rosa farve – og alkoholprocenten er faldet fra 40 til 20!

Snapsen får en mild, indsmigrende smag. Ikke spor sprittet, ikke spor sur. Lidt hen ad en god, nypresset æblemost med masser af solmoden frugtsmag.

Vi laver altid 2-3 flasker, som så er klar ved juletid. Og det er sikkert som amen i kirken: Til jule- og påskefrokosterne vælger alle piger den hjemmelavede paradisæblesnaps frem for Linie Aquavit, O.P. Andersson eller Rød Aalborg. Den smager forrygende, den slår ikke så hårdt, og den passer til det meste mad. Eller som en lille skål i utide.

Ingredienser

En skålfuld modne paradisæbler
1 flaske Brøndum Klar
1 stort sylteglas

Sådan gør du

1
Færdig

Halvér de nyplukkede æbler, med blomst og det hele

2
Færdig

Fyldt glasset med halve æbler og dæk dem snaps

3
Færdig

Lad dem trække 10 uger i det tæt tillukkede glas

4
Færdig

Si snapsen og hæld den tilbage på Brøndum-flasken

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.400 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Hjemmelavet hyldeblomstsaft
forrige
Opskrift: Hjemmelavet hyldeblomstsaft
Opskrift på pocheret æg uden hokuspokus
næste
Opskrift: Pocheret æg uden hokuspokus
Opskrift: Hjemmelavet hyldeblomstsaft
forrige
Opskrift: Hjemmelavet hyldeblomstsaft
Opskrift på pocheret æg uden hokuspokus
næste
Opskrift: Pocheret æg uden hokuspokus

2 Comments Skjul kommentarer

Kære Hanne

Godt spørgsmål – husker det knap nok længere. En mellemstor margretheskål, måske? I hvert fald skal det ende med, at der lige akkurat er snaps nok til at dække de halverede æbler. God fornøjelse.

Appetitlige hilsener fra Spicy Twist

Tilføj Din Kommentar