Opskrift: Knitrende sprøde rugbrødschips
med olivenolie, salt og peber

0 0
Opskrift: Knitrende sprøde rugbrødschips

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Rugbrød
Olivenolie
Salt, peber

Bekæmp madspild på den lækre måde

Tilhører:
  • Billig mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Knasende sprøde og let salte rugbrødschips smager afsindigt godt, de er vildt nemme og billige at lave, og de er meget sundere end supermarkedets kartoffelchips. What’s not to like?

Samtidig er rugbrødschips en fin måde at bekæmpe madspild på. Hvor mange gange er en humpel gammelt, tørt rugbrød ikke endt i skraldespanden? Med denne opskrift vil du aldrig igen smide rugbrød ud!

Vi fandt det gamle rugbrød på toogoodtogo.dk – et tilbud, der giver dig mulighed for at købe bagerens usolgte brød sidst på dagen for en slik. Tjek lige siden ud, installér app’en på din mobil og glæd dig til masser af lækkert brød til ingen penge.

Når du laver rugbrødschips, handler det om at skære rugbrødet så tyndt som muligt, pensle med lidt olie og drysse med fint salt (eller det dyrere flagesalt). Vi supplerer med et par vrid med peberkværnen, som giver rugbrødschipsene lidt bid. Du kan også prøve med rosmarin eller andre skønne smage.

Nyd rugbrødschips som, ja, chips, snacks eller appetizers til en hyggelig drink. Eller brug rugbrødschips som sprødt drys på supper eller som croutoner på salater.

Lav hellere rigeligt, mens du er i gang. De knitrende sprøde chips får hurtigt ben at gå på. Rugbrødschips skal bages ved varmluft, så du kan sagtens have to plader i ovnen på én gang.

Når rugbrødschipsene er kølet af, skal de opbevares i en lufttæt beholder (fx et sylteglas), så de bevarer sprødheden.

Ingredienser

Antal personer:
Rugbrød
Olivenolie
Salt, peber
3 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Skær rugbrød så tyndt som muligt med en skarp kniv

2
Færdig

Skær rugbrødet i mindre stykker, som mundrette chips

3
Færdig

Pensl med en smule olie og drys med lidt salt og evt. peber

4
Færdig

Læg rugbrødsstykkerne helt adskilt på bagepapir på to bageplader

5
Færdig

Bag begge plader på én gang 15 minutter ved 175 grader varmluft

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Gammeldags bøf Stroganoff
forrige
Opskrift: Gammeldags bøf Stroganoff med kartoffelmos
Opskrift: Chiagrød med sund frugt
næste
Opskrift: Chiagrød med sund frugt
Opskrift: Gammeldags bøf Stroganoff
forrige
Opskrift: Gammeldags bøf Stroganoff med kartoffelmos
Opskrift: Chiagrød med sund frugt
næste
Opskrift: Chiagrød med sund frugt

Tilføj Din Kommentar