Ingredienser
-
1 kg nye kartofler
-
1 bdt. asparges
-
1 rødløg
-
Dressing
-
4 spsk. olie
-
4 spsk. citron
-
3 spsk. esdragon, frisk eller tørret
-
1.5 tsk. dijonsennep
-
1 tsk. salt
-
0.5 tsk. sukker
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
Det danske forår og sommer er et pragtfuldt tidspunkt på året: Op af den fede muld hiver dygtige landmænd nye asparges, nye kartofler og alskens andre gode, grønne sager. Værsgo, det er bare med at spise løs, for grøntsagerne bliver simpelt hen ikke bedre.
I denne enkle sommersalat er det netop nye asparges og nye asparges, det handler om. Og citron og esdragon. Ikke så forfærdeligt meget andet, for somme tider skal tingene bare have lov til at smage af det, de gør.
Du kan servere en sommersalat med asparges og nye kartofler til hvad som helst. Kød, fisk, fugl. Eller bare spise den for sjov.
Ingredienser
1 kg nye kartofler | |
1 bdt. asparges | |
1 rødløg | |
Dressing |
|
4 spsk. olie | |
4 spsk. citron | |
3 spsk. esdragon, frisk eller tørret | |
1.5 tsk. dijonsennep | |
1 tsk. salt | |
0.5 tsk. sukker | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Kog kartoflerne ca. 10 minutter |
2
Færdig
|
Skær asparges i 1 cm stykker og kog dem 1 minut |
3
Færdig
|
Anret grøntsagerne i en skål |
4
Færdig
|
Rør dressingen sammen og hæld over |
5
Færdig
|
Bland rundt og lad evt. trække 10 minutter |