Ingredienser
-
1 ds. torskerogn
-
2 spsk. skyr
-
1 spsk. olie
-
1 spsk. citronsaft
-
1 spsk. grov sennep
-
0.5 tsk. salt
-
Peber
-
1 skalotteløg, finthakket
-
0.5 æble, hakket
-
0.5 bdt. dild, finthakket
Et par ord om vores opskrift
En dåse torskerogn kan nemt forvandles til en lækker frokostret for to personer – eller måske en forret for fire.
Vi har erstattet majonæsen i den traditionelle torskerognssalat med skyr, der er sundere og indeholder flere nyttige proteiner. Dertil kommer et skud frugt og grønt, både for smagens og vitaminernes skyld.
Hvis du bedre kan lide tun end torskerogn, kan du bare lade, som om opskriften hedder Sund tunsalat og hive en dåse tun frem af gemmerne.
Ingredienser
1 ds. torskerogn | |
2 spsk. skyr | |
1 spsk. olie | |
1 spsk. citronsaft | |
1 spsk. grov sennep | |
0.5 tsk. salt | |
Peber | |
1 skalotteløg, finthakket | |
0.5 æble, hakket | |
0.5 bdt. dild, finthakket |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Mos torskerogn med de våde ingredienser og krydderier |
2
Færdig
|
Rør løg, æble og dild i |
3
Færdig
|
Servér med ristet rugbrød |